Učinite napokon uslugu sami sebi i upišite se na Spartan treninge!

Unazad 6 godina ljudi u Slavonskom Brodu na ovaj ili onaj način znaju za Spartan treninge koje vodi Tomislav Siser i njegov tim trenera.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.10.2019


 U današnje doba svakodnevno se povećava broj svih onih koji su itekako svjesni potrebe za tjelovježbom - ali tjelovježbom koja mora biti kvalitetna, ali i prilagođena određenim dobnim skupinama, različitim tjelesnim formama kao i raznolikim zahtjevima klijenata. Spartan treninzi by Tomislav Siser, na svu sreću, odgovaraju na sve zahtjeve koji se nađu pred njima - i to je ono što ih čini uspješnom tvornicom pozitivnih ljudskih priča.

Jedan od pionira koji se kune u uspješnost programa je i Spartanac Stjepan koji je, u samo tri mjeseca Spartan programa, uz redovne treninge i promjenu prehrambenih navika izgubio 19 kilograma za 2 mjeseca. Iako su ovakvi nevjerojatni rezultati ipak rijetkost, ovdje možemo pronaći jako mnogo pozitivnih priča i ishoda. Spartanka Ivana kroz smijeh je ispričala:

„Koliko su vam treninzi dobri govori i moja vaga! Jučer me šokiralo kada sam shvatila da sam 6 kg riješila u zadnja 2 mjeseca, i to isključivo zato što idem na treninge četiri puta tjedno.”

Naravno, nisu svi Spartanci isti, pa tako nisu niti njihove želje - dok je Stjepan trebao kompletan zaokret svog života, a Ivana samo dovođenje u formu, svatko je tu potpuni individualac. Tako uz sve njih imamo i Kristinu koja je prvo ‘tesala’ liniju, a sada, nakon gubitka više od sedam kilograma, radi na tome da vaga ne ide više dolje, ali da se tijelo učvršćuje i zdrav duh napreduje. Svi naši sugovornici složni su u jednom - ovo je njihovo slobodno vrijeme, njihov termin koji su odlučili posvetiti sebi, i to baš na  Spartan treninzima. 

U ponudi postoje različite grupe koje se izabiru na temelju vlastitih preferencija i fizičkih sposobnosti. Spartan tako nudi „StartOut“ program za nove članove početnike, „Bodyweight“ program u koji se mogu upisati svi oni koji su unazad 12 mjeseci vježbali nešto slično. Preostali programi „Spartan“ i „Spartan Lift“ su za postojeće članove koji minimalno 2-3 mjeseca treniraju u StartOut ili Bodyweight grupi.  Cilj je pretvaranje masnih naslaga u mišićnu masu, a najviše se radi na snazi, jakosti i mišićnoj izdržljivosti u kombinaciji sa brzinom, fleksibilnosti, agilnosti itd. 

Ekipa u čije ruke se namjeravate prepustiti je iskusna, uigrana i vječno u potrazi za novim pristupom zdravom načinu življenja, baš kako bi se izbjegla monotonija, dosada i zasićenje kod vježbača. 

 „Meni je na treningu sve samo zadovoljstvo, od druženja sa divnim i normalnim ljudima pa do ovog dijela koji me moram reći baš iznenadio, a odnosi se na vidljive rezultate. Svugdje sam probala, ali nikad nije bilo tako. U četiri godine nikada nismo imali isti trening! ” - zadovoljno zaključuje jedna od Spartanki. 

Kao što već i vrapci na grani znaju, za dobar izgled nije dovoljno samo vježbati, potrebno je i obratiti pažnju na ono što i koliko unosimo u naš organizam. 

"Posvećujemo se u potpunosti našim polaznicima, dolaskom ovdje ne moraju se brinuti za stručnost, motivaciju, ali ni za dobro društvo. Ali kako volimo brinuti o svakom članu, redovno im šaljemo razne planove prehrane, pratimo njihov napredak i savjetujemo ih putem. Jer svako tijelo je drugačije i tako mu se treba pristupiti", objasnio je Tomislav Siser.

Info & upisi:

FB https://web.facebook.com/spartantomislavsiser/

Email udrugakolos.sb@gmail.com 

Mob. 095/8599-359

 

 

Zadnje vijesti

83 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Prekoračenje radnog vremena ugostiteljskog objekta

U Slavonskom Brodu uhvaćena lažna liječnica iz Srbije, botoksirala je žene bez dozvole

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška