U zasjedi na Hebrangu u nogu ranjen poznati brodski ugostitelj

U zasjedi u Slavonskom Brodu ranjen je u nogu poznati slavonskobrodski ugostitelj, 43-godišnji Jerkan Kovačević.

Autor: Brodportal | Datum objave: 08.01.2019
U zasjedi na Hebrangu u nogu ranjen poznati brodski ugostitelj


 Poznati slavonskobrodski ugostitelj Jerkan Kovačević (43) je ranjen u nogu ispred zgrade u naselju Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu.Kovačević je kolima Hitne pomoći prevezen u slavonskobrodsku Opću bolnicu te se nalazi izvan životne opasnosti, a ubrzo nakon dolaska u bolnicu podvrgnut je operativnom zahvatu, piše jutarnji.hr.

- Oko 19 sati zaprimili smo dojavu o događaju i odmah je na mjesto događaja upućena ophodnja i kola Hitne pomoći. Ranjenome muškarcu rođenome 1975. godine ukazana je liječnička pomoć, a radi se očevid te se traga za počiniteljem - rekla nam je u telefonskom razgovoru glasnogovornica brodsko-posavske Policijske uprave Kata Nujić, ne navodeći identitet ranjenoga muškarca.

Više o događaju iz policije nisu mogli reći zbog interesa istrage. Međutim, prema neslužbenim informacijama, na Kovačevića su navodno zapucala dvojica muškaraca koji su prema njemu ispalila više hitaca, no na sreću samo ga je jedan od metaka pogodio u natkoljenicu. Nakon napada muškarci su pobjegli, tako da ispada da su Kovačevića čekali u zasjedi.

Kovačević je vlasnik ugostiteljskoga objekta upravo u zgradi ispred koje je ranjen, tako da je vjerojatno da su ga napadači sačekali da završi s poslom u lokalu, znajući kako će se on pojaviti upravo na mjestu na kojem su ga čekali. Inače, ovo nije prvi put da se Kovačević našao na meti nepoznatih napadača.

Diskoklub San Marco, kojem je Kovačević bio vlasnik, u razmaku od samo dva tjedna u svibnju 2017. godine dva puta se našao na meti piromana. Napadači na klub koji se nalazi u samome centru Broda nikada nisu otkriveni, a Kovačević je nakon toga navodno prodao klub.

Zadnje vijesti

Potpisan Sporazum o suradnji s BPŽ na projektu razvoja širokopojasnog pristupa

Misa posvete ulja i susret svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije

Uskrsne dekoracije i ove godine uljepšale Grad Slavonski Brod

VIJESTI

Sufinanciranje od strane fondova Europske unije

Potpisan Sporazum o suradnji s BPŽ na projektu razvoja širokopojasnog pristupa

SPORT

RK Brod – reprezentacija Slavonije i Baranje 33:37

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

FOTO GALERIJA

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa

Sjajni nastup Mazatora na 100 milja Istre

Spomen na utamničene svećenike u Staroj Gradiški