U zasjedi na Hebrangu u nogu ranjen poznati brodski ugostitelj

U zasjedi u Slavonskom Brodu ranjen je u nogu poznati slavonskobrodski ugostitelj, 43-godišnji Jerkan Kovačević.

Autor: Brodportal | Datum objave: 08.01.2019
U zasjedi na Hebrangu u nogu ranjen poznati brodski ugostitelj


 Poznati slavonskobrodski ugostitelj Jerkan Kovačević (43) je ranjen u nogu ispred zgrade u naselju Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu.Kovačević je kolima Hitne pomoći prevezen u slavonskobrodsku Opću bolnicu te se nalazi izvan životne opasnosti, a ubrzo nakon dolaska u bolnicu podvrgnut je operativnom zahvatu, piše jutarnji.hr.

- Oko 19 sati zaprimili smo dojavu o događaju i odmah je na mjesto događaja upućena ophodnja i kola Hitne pomoći. Ranjenome muškarcu rođenome 1975. godine ukazana je liječnička pomoć, a radi se očevid te se traga za počiniteljem - rekla nam je u telefonskom razgovoru glasnogovornica brodsko-posavske Policijske uprave Kata Nujić, ne navodeći identitet ranjenoga muškarca.

Više o događaju iz policije nisu mogli reći zbog interesa istrage. Međutim, prema neslužbenim informacijama, na Kovačevića su navodno zapucala dvojica muškaraca koji su prema njemu ispalila više hitaca, no na sreću samo ga je jedan od metaka pogodio u natkoljenicu. Nakon napada muškarci su pobjegli, tako da ispada da su Kovačevića čekali u zasjedi.

Kovačević je vlasnik ugostiteljskoga objekta upravo u zgradi ispred koje je ranjen, tako da je vjerojatno da su ga napadači sačekali da završi s poslom u lokalu, znajući kako će se on pojaviti upravo na mjestu na kojem su ga čekali. Inače, ovo nije prvi put da se Kovačević našao na meti nepoznatih napadača.

Diskoklub San Marco, kojem je Kovačević bio vlasnik, u razmaku od samo dva tjedna u svibnju 2017. godine dva puta se našao na meti piromana. Napadači na klub koji se nalazi u samome centru Broda nikada nisu otkriveni, a Kovačević je nakon toga navodno prodao klub.

Zadnje vijesti

Ponavljačica prometnih prekršaja isključena iz prometa

Taksijem došao od Pule do Broda pa pobjegao ne plativši račun

Održana 1. „Zlatna bućka“ u sportskom ribolovu

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Među Bijelo–crne vratili se Bundavica i Mirković, novo ime Jašarević

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu