U ugostiteljskom objektu dvojica mladića fizički nasrnuli na 50-godišnjaka

Danas (7.siječnja), oko 0.10 sati, u Novoj Gradiški, unutar jednog ugostiteljskog objekta, došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da su 24-godišnjak i 26-godišnjak prišli i fizički nasrnuli na 50-godišnjaka pri čemu su ga i ozlijedili.

Autor: Brodportal | Datum objave: 07.01.2020
U ugostiteljskom objektu dvojica mladića fizički nasrnuli na 50-godišnjaka
 Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su uhitili 24-godišnjaka i 26-godišnjaka te ih doveli i zadržali u policijskoj postaji. Alko-testom je 24-godišnjaku utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,77 promila, a 26-godišnjaku 1,26 promila. Prilikom postupanja u ugostiteljskom objektu, policajci su utvrdili da je 44-godišnja djelatnica također počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (davanje alkoholnih pića pijanim osobama) . Policijski službenici protiv svih počinitelja prekršaja podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

U subotu (4. siječnja), oko 15.30 sati, u Starom Petrovom Selu, kod željezničkog kolodvora, javni red i mir je narušavao 42-godišnjak vikom i galamom sjedeći na tračnicama. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja 42-godišnjak je nastavio s činjenjem prekršaja vrijeđajući policijske službenike pogrdnim riječima nakon čega je zbog nepostupanja po naredbi policajaca uhićen i doveden u Policijsku postaju Nova Gradiška. Alko-testom je 42-godišnjaku utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,73 promila.

 

Zadnje vijesti

Trenkovci domaćini Seminara međimurskih plesova

Osnovan Muzej tambure u Slavonskom Brodu

Za kraj drugog kruga prvenstva remi protiv Španjolske

FOTO GALERIJA

Vučković i Šarčević predstavljaju Brodsko-posavsku županiju u Berlinu

Robotičari iz Connect IT nastupili na FLL natjecanju zagrebačkog FER-a

Tradicija u službi razvoja turizma

FOTO - Više od 50 jahača na 4. Pokladnom jahanju u Velikoj i Maloj Kopanici

Marsonia bez većih promjena krenula s pripremam za proljetni dio sezone