U ugostiteljskom objektu dvojica mladića fizički nasrnuli na 50-godišnjaka

Danas (7.siječnja), oko 0.10 sati, u Novoj Gradiški, unutar jednog ugostiteljskog objekta, došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da su 24-godišnjak i 26-godišnjak prišli i fizički nasrnuli na 50-godišnjaka pri čemu su ga i ozlijedili.

Autor: Brodportal | Datum objave: 07.01.2020
U ugostiteljskom objektu dvojica mladića fizički nasrnuli na 50-godišnjaka
 Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su uhitili 24-godišnjaka i 26-godišnjaka te ih doveli i zadržali u policijskoj postaji. Alko-testom je 24-godišnjaku utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,77 promila, a 26-godišnjaku 1,26 promila. Prilikom postupanja u ugostiteljskom objektu, policajci su utvrdili da je 44-godišnja djelatnica također počinila prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (davanje alkoholnih pića pijanim osobama) . Policijski službenici protiv svih počinitelja prekršaja podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

U subotu (4. siječnja), oko 15.30 sati, u Starom Petrovom Selu, kod željezničkog kolodvora, javni red i mir je narušavao 42-godišnjak vikom i galamom sjedeći na tračnicama. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja 42-godišnjak je nastavio s činjenjem prekršaja vrijeđajući policijske službenike pogrdnim riječima nakon čega je zbog nepostupanja po naredbi policajaca uhićen i doveden u Policijsku postaju Nova Gradiška. Alko-testom je 42-godišnjaku utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,73 promila.

 

Zadnje vijesti

Uvjerljiva pobjeda HDZ-a i u Slavonskom Brodu

Potpuni trijumf HDZ-a, Vladu ne bismo trebali dugo čekati. Teški poraz Restart koalicije

Zaštitnik Broda sv. Ivan Nepomuk umjesto sv. Florijana

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika