U Tomislavu iz Donjih Andrijevaca realizacija najveći problem

U Nogometnom klubu Tomislav iz Donjih Andrijevaca ne mogu biti nikako zadovoljni s rezultatima ove sezone u Prvoj Županijskoj ligi. Nakon 9 utakmica momčad trenera Roberta Dujića nalazi se na 12. mjestu od 14 klubova te ima 9 osvojenih bodova što je 3 više od Gundinaca te 5 ispred sibinjske Mladosti koja se nalazi na posljednjem mjestu. Daleko najveći problem je realizacija budući je Tomislav u ovih 9. kola do sada postigao samo 3 gola i to sva 3 u prva 3. kola. Prema tome, već 6. kola nogometaši iz Donjih Andrijevaca nisu postigli gol što je za njih vrlo zabrinjavajuće. Kako je liga izjednačena njih bi naredna pobjeda vrlo brzo dignula na ljestvici budući ih samo 3 boda dijeli od 6. mjesta na kojem je Zadrugar iz Oprisavaca.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 21.10.2017
U Tomislavu iz Donjih Andrijevaca realizacija najveći problem


Nogometaši Tomislava do sada su u prva 3. kola zabilježili dvije pobjede i to obje s 1:0, gostujuću kod aktualnih prvaka Sikirevaca i odmah nakon toga domaću protiv Mladosti iz Sibinja. Imaju i 3 neodlučene, domaće s Gundincima i Slavoncem iz Bukovlja te gostujuću protiv Graničara iz Brodskog Varoša. Momčad iz Donjih Andrijevaca je 4 puta teren napuštala poražena i to 2 puta na svom igralištu na kojem su ih pobijedile ekipe iz Batrine i Gornje Vrbe, dok su još izgubili bodove na gostovanjima u Rešetarima i prošli vikend u Oprisavcima.

Osim rezultata s kojima se u Donjim Andrijevcima za sada ne mogu pohvaliti, puno bolja priča su uvjeti na Stadionu „Tomislav Buhač“. Naime, osim glavnog terena koji je u odličnom stanju tu je i pomoćni teren, a od ove sezone klub je dobio i natkrivenu tribinu za nešto više od 250 gledatelja. I ne samo to. U Donjim Andrijevcima imaju i rasvjetu tako da treninge mogu održavati i u noćnom terminu.

Priliku za prekid negativnog niza nogometaši Tomislava imat će ove nedjelje, 22. listopada od 15 sati kada će u Donjim Andrijevcima gostovati Zvonimir iz Donje Vrbe. Nedjeljni protivnik ekipe trenera Dujića nalazi se samo 2 mjesta ispred njih te ima 2 boda više te Tomislav u ovom susretu ima imperativ pobjede. 

 
Zadnje vijesti

Predbožićni susret nadbiskupa Hranića i medijskih djelatnika

11 odličja Karate kluba Slavonski Brod u Osijeku

Oprezno u prometu, prošli tjedan 23 nesreće

VIJESTI

Božićna čestitka

Predbožićni susret nadbiskupa Hranića i medijskih djelatnika

NAJČITANIJE DANAS

"Čist Božić i Bistra Nova Godina"

Brodski ronioci sudjelovali u eko akciji u Splitu

FOTO GALERIJA

Veleučilište u Slavonskom Brodu počelo s provedbom projekta STEM Eco&Energetics

Muzej Brodskog Posavlja predstavlja brodsku arheološku zonu

SVJETSKI KUP: Bronca za Nikolinu i Mihaela

Prihvaćena reorganizacija natjecanja

Motomrazovi darivali mališane u Sibinju