U Tomislavu iz Donjih Andrijevaca realizacija najveći problem

U Nogometnom klubu Tomislav iz Donjih Andrijevaca ne mogu biti nikako zadovoljni s rezultatima ove sezone u Prvoj Županijskoj ligi. Nakon 9 utakmica momčad trenera Roberta Dujića nalazi se na 12. mjestu od 14 klubova te ima 9 osvojenih bodova što je 3 više od Gundinaca te 5 ispred sibinjske Mladosti koja se nalazi na posljednjem mjestu. Daleko najveći problem je realizacija budući je Tomislav u ovih 9. kola do sada postigao samo 3 gola i to sva 3 u prva 3. kola. Prema tome, već 6. kola nogometaši iz Donjih Andrijevaca nisu postigli gol što je za njih vrlo zabrinjavajuće. Kako je liga izjednačena njih bi naredna pobjeda vrlo brzo dignula na ljestvici budući ih samo 3 boda dijeli od 6. mjesta na kojem je Zadrugar iz Oprisavaca.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 21.10.2017
U Tomislavu iz Donjih Andrijevaca realizacija najveći problem


Nogometaši Tomislava do sada su u prva 3. kola zabilježili dvije pobjede i to obje s 1:0, gostujuću kod aktualnih prvaka Sikirevaca i odmah nakon toga domaću protiv Mladosti iz Sibinja. Imaju i 3 neodlučene, domaće s Gundincima i Slavoncem iz Bukovlja te gostujuću protiv Graničara iz Brodskog Varoša. Momčad iz Donjih Andrijevaca je 4 puta teren napuštala poražena i to 2 puta na svom igralištu na kojem su ih pobijedile ekipe iz Batrine i Gornje Vrbe, dok su još izgubili bodove na gostovanjima u Rešetarima i prošli vikend u Oprisavcima.

Osim rezultata s kojima se u Donjim Andrijevcima za sada ne mogu pohvaliti, puno bolja priča su uvjeti na Stadionu „Tomislav Buhač“. Naime, osim glavnog terena koji je u odličnom stanju tu je i pomoćni teren, a od ove sezone klub je dobio i natkrivenu tribinu za nešto više od 250 gledatelja. I ne samo to. U Donjim Andrijevcima imaju i rasvjetu tako da treninge mogu održavati i u noćnom terminu.

Priliku za prekid negativnog niza nogometaši Tomislava imat će ove nedjelje, 22. listopada od 15 sati kada će u Donjim Andrijevcima gostovati Zvonimir iz Donje Vrbe. Nedjeljni protivnik ekipe trenera Dujića nalazi se samo 2 mjesta ispred njih te ima 2 boda više te Tomislav u ovom susretu ima imperativ pobjede. 

 
Zadnje vijesti

KKK Marsonia – Darku i Dori srebro u Srbiji

FAK su zbog kvalitete već prozvali "Dubrovačkim ljetnim igrama za amatere"

Limena glazba Željezničar nastupila na Korzu

SPORT

Održana 5. međunarodna memorijalna regata posvećena Staniši Radmanoviću

KKK Marsonia – Darku i Dori srebro u Srbiji

NAJČITANIJE DANAS

Uskoro novi album

VIDEO Premijera: Hojsak & Novosel s "Hodaj" najavili suradnju s Gibonnijem

FOTO GALERIJA

Odličan uspjeh učenika iz Slavonskog Kobaša u nacionalnom natjecanju iz robotike i programiranja

Održan 6. Međunarodni turnir limača "Josip Weber"

Učenici OŠ Ljudevita Gaja peti put među najuspješnijim ekolozima

Berba odličja za brodske karataše na tri natjecanja

Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski“ općine Vrpolje održala javnu tribinu "Ohrabri se i postani poduzetnica“