U tijeku programi Dječjeg festivala "Malik dani"

Kazališna družina "Ivana Brlić Mažuranić" tijekom lipnja organizira Dječji festival na otvorenom "Malik dani". Šesta po redu manifestacija za najmlađe sugrađane počela je 5. lipnja gdje su performeri na štulama zabavili građane na središnjem gradskom trgu u Slavonskom Brodu.

Autor: Ivana Imrešković / SBTV | Datum objave: 14.06.2019
U tijeku programi Dječjeg festivala "Malik dani"


 Uz radionice cirkuskih vještina, likovne radionice, dramske igre programi "Malik dana" ulaze u svoju završnicu upravo ovoga vikenda. Večeras će u prostorima dječjeg kazališta biti održana dramska radionica za učitelje, voditelje, profesore i sve zainteresirane, a večeras od 19,30 u Centru mladih za djecu će biti odrigrana kazališna predstava "Potraga za blagom" u izvođenju Dramskog studija Satiričkog kazališta mladih.

U subotu 15. lipnja u Slavonski Brod dolaze glumci Kazališne družine "Pinklec" iz Čakovca. Od 16 te 18 sati u Centru mladih izvest će dvije predstave "Do viđenja" i "A tko si ti?". Završnica malik dana je u nedjelju 16. lipnja, također u Centru mladih kada će polaznici Dramskog studija "Tintilinić" izvesti dvije predstave "Antuntun" te "Djevojčica sa šibicama". Svi programi su za posjetitelje besplatni. 

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Policija moli građane da ne dolaze prije početka radnog vremena po dokumente

Još dva restorana dobila standard Okusi graničarskog Posavlja

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

NAJČITANIJE DANAS

„Moje ljeto – nešto drugačije“

U Slavonskom Brodu više od 50 građana pristupilo besplatnom dermatološkom pregledu

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu

Od Brođana najbolji rezultat imala Marina Nenadović