U tijeku Ljetna škola Karate kluba Slavonski Brod

Članovi Karate kluba Slavonski Brod nemaju odmora niti preko ljeta.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 24.07.2017


 Oni koji idu na natjecanja rade 3 puta u tjednu te na taj način održavaju formu, dok u srpnju traje Ljetna škola. Ona je počela početkom ovog mjeseca i traje sve do 1. kolovoza. Trenutno je u Ljetnoj školi 20 polaznika, a nju kao i do sada vodi jedan od klupskih trenera Nenad Horvat.

Polaznici u Ljetnoj školi uče osnovne elemente, pa povijest karatea i samoobranu. Najmlađi ima 6, a najstariji 14. godina. Među najmlađima su Noa Kurtz i Filip Malogorski.

U Ljetnoj školi ima i onih koji redovito treniraju u klubu tijekom cijele godine, a nalaze se među najmlađima. Oni ovu školi koriste kako bi još više naučili o ovom sportu.

U Ljetnoj školi koja je za sve polaznice besplatna ima i nekoliko mladih djevojčica i dječaka koji su se okušali i u drugim sportovima. Pojedini mogu istovremeno trenirati 2 sporta poput Kristijana Kešerca koji je u rukometu, međutim, privlači ga i karate. 

Treneri u klubu vrlo su zadovoljni s Ljetnom školom budući mladi polaznici dobro usavršavaju osnovne elemente, dok je pozitivno što ih se broj na svakom treningu stalno povećava.

Ljetna besplatna škola Karate kluba Slavonski Brod traje sve do 31. srpnja te se održava utorkom i četvrtkom u vremenu od 18 do 19 sati. Glavni cilj škole je da se netko od ovih mladih sportaša i sportašica od jeseni uključi u rad kluba.    

Zadnje vijesti

Šahisti iz Ruščice na turniru u Međugorju

Slavonski vatrogasci ponovo odlaze u Dalmaciju gasiti požare

Nakon uspjeha na državnom natjecanju, Gradska glazba Nove Gradiške nastavlja s nastupima diljem Hrvatske

SPORT

Najuspješniji Mato Opačak

Šahisti iz Ruščice na turniru u Međugorju

FOTO GALERIJA

U Podvinju prava manufaktura: peče se pekmez za 18. podvinjsku Pekmezijadu

Obilježena 60. obljetnica KUD-a Ivan Meštrović i 45 godina Galerije

Na autocesti kod Bukovlja smrtno stradala osoba u prometnoj

Što kada klasične dijete više ne pale?

Putem vjere, ljubavi i poniznosti do uznesenja u nebo, poput Marijinog