U tijeku Ljetna škola Karate kluba Slavonski Brod

Članovi Karate kluba Slavonski Brod nemaju odmora niti preko ljeta.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 24.07.2017


 Oni koji idu na natjecanja rade 3 puta u tjednu te na taj način održavaju formu, dok u srpnju traje Ljetna škola. Ona je počela početkom ovog mjeseca i traje sve do 1. kolovoza. Trenutno je u Ljetnoj školi 20 polaznika, a nju kao i do sada vodi jedan od klupskih trenera Nenad Horvat.

Polaznici u Ljetnoj školi uče osnovne elemente, pa povijest karatea i samoobranu. Najmlađi ima 6, a najstariji 14. godina. Među najmlađima su Noa Kurtz i Filip Malogorski.

U Ljetnoj školi ima i onih koji redovito treniraju u klubu tijekom cijele godine, a nalaze se među najmlađima. Oni ovu školi koriste kako bi još više naučili o ovom sportu.

U Ljetnoj školi koja je za sve polaznice besplatna ima i nekoliko mladih djevojčica i dječaka koji su se okušali i u drugim sportovima. Pojedini mogu istovremeno trenirati 2 sporta poput Kristijana Kešerca koji je u rukometu, međutim, privlači ga i karate. 

Treneri u klubu vrlo su zadovoljni s Ljetnom školom budući mladi polaznici dobro usavršavaju osnovne elemente, dok je pozitivno što ih se broj na svakom treningu stalno povećava.

Ljetna besplatna škola Karate kluba Slavonski Brod traje sve do 31. srpnja te se održava utorkom i četvrtkom u vremenu od 18 do 19 sati. Glavni cilj škole je da se netko od ovih mladih sportaša i sportašica od jeseni uključi u rad kluba.    

Zadnje vijesti

Mlađi kadeti KK Slavonski Brod 1946 favoriti za naslov

Depresija - bolest ili izbor?

U Brodu otvoren prvi Radnički dom u Hrvatskoj

NAJČITANIJE DANAS

KIDS SCIENCE DAY 21.10. U CITY COLOSSEUMU

Znanstveno kreativna radionica za male istraživače uz eksperimente, photo booth i natjecateljsku igru

FOTO GALERIJA

Drugo mjesto na turniru u Zagrebu

Predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a Tomislav Gregurić

Braći Birač prva mjesta u Daruvaru

Afričke narukvice prijateljstva za pomoć misijama

Druga dječja smotra folklora u Gornjim Andrijevcima