U tijeku gradnja prilaza za invalide u brodskoj bolnici

Iz slavonskobrodske Opće bolnice još jedna dobra vijest: u sklopu aktualnih radova na energetskoj obnovi stare zgrade poliklinike i pedijatrije, u tijeku je i izgradnja prilaza za osobe s invaliditetom, na glavnom ulazu u bolnicu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 07.02.2020
 Opća bolnica u Slavonskom Brodu veliko je gradilište. U tijeku su više od 40 milijuna kuna vrijedi radovi na energetskoj obnovi nekoliko bolničkih zgrada, najopsežniji na staroj zgradi poliklinike odnosno pedijatrije. U sklopu tih radova, traje i gradnja prilaza za osobe s invaliditetom na glavnom ulazu u bolnicu.

Što se tiče radova na samoj obnovi bolničke zgrade, ugrađuje se nova stolarija, obnovljeno je kompletno krovište a ovog proljeća slijede i radovi na fasadi.  Najveći dio investicije sufinancira se iz europskih fondova za energetske obnove, dio pak iz proračuna Ministarstva financija, a dio iz ušteda koje bolnica ostvari energetskom obnovom

Traju i radovi na na kompletnoj rekonstrukciji bolničke ograde. Bilo je to nužno jer se dosadašnja, sto godina stara ograda umalo srušila. Ravnatelj bolnice prim. dr. sc. Josip Samardžić procjenjuje da će svi radovi u bolnici biti završeni do listopada. 

Više pogledajte u VIDEO prilogu SBTV!

Zadnje vijesti

Policija: mi smo uvijek uz vas, čuvamo vas, a tako vi čuvajte nas!

Brodski tamburaši u borbi protiv koronavirusa

Novooboljela osoba u Brodsko-posavskoj županiji, bliski kontakt već poznatog slučaja

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji