U Slavonskom Brodu uskoro gradnja još dvije zgrade i deset stanova za mlade obitelji

Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara danas je potpisao ugovor s izabranim izvođačem radova za projekt Izgradnje novih gradskih stanova za mlade obitelji u gradskom naselju Marka Majstorovića.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.08.2020
U Slavonskom Brodu uskoro gradnja još dvije zgrade i  deset stanova za mlade obitelji


Radove na projektu izgradnje gradskih stanova za mlade obitelji izvodit će tvrtka GRADNJA SLAVONSKA d.o.o. iz Slavonskog Broda, a ukupna vrijednost radova je 4.599.838,91 kn bez PDV-a, odnosno 5.749.798,64 kn s PDV-om.

 
Južno od planiranih građevina, u Ulici Vida Došena do sada su izgrađene četiri stambene građevine A, B, C i D s ukupno 24 stana. Nove zgrade E i F će se također izgraditi u sklopu naselja za mlade obitelji u Naselju Marka Majstorovića.
 
Stambene građevine E i F sastojat će se od prizemlja te prvog i drugog kata, a građevinska bruto površina svake zgrade iznosi 390,94 m2. Građevine su organizirane tako da se na razini prizemlja nalazi jedan stan kojega je moguće prilagoditi za korištenje osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti, a na prvom i drugom katu se nalaze po dva stana što čini ukupno pet stanova po zgradi.
 
Svi su stanovi trosobni i površine 62,54 kvadratna metra, a obuhvatit će ulazni prostor, dvije sobe, kupaonice, dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinu  i ostavu. Na svakoj zgradi predviđeno je i pet parkirališnih mjesta. 
 
Gradonačelnik Mirko Duspara još je jednom iskazao zadovoljstvo zbog nastavka projekta koji je izazvao pozitivne reakcije među svim građanima, a koji omogućuje brodskim obiteljima bolje uvjete života i koji potiče pozitivne demografske trendove na području Slavonskog Broda.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

11 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Korizmena duhovna obnova od 16. do 18. ožujka u svetištu Gospe Brze Pomoći

Polusezona za Mladost iz Banovaca puna uspona i padova

FOTO GALERIJA

Obilježena 29. obljetnica osnutka 101. bosansko - brodske brigade HVO-a

Slavonski Brod priključio se nacionalnoj kampanji „Zasadi stablo, ne budi panj“

Premijer Plenković posjetio novu zgradu pedijatrije Doma zdravlja

Završeni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj ulici

Završeni 18. Dani plesa u čast Mije Čorak Slavenske