U Slavonskom Brodu prvi osvajač duple krune na Trofeju Dinamo!

Tijekom prošlog cijelog tjedna pa do ovog vikenda na Stadionu Klasije održan je Trofej Futsal Dinamo.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 07.07.2019
U Slavonskom Brodu prvi osvajač duple krune na Trofeju Dinamo!


 To je šesti od sedam kvalifikacijskih turnira koji se održavaju po cijeloj Hrvatskoj. Pobjednik ima velike izglede plasirati se na veliku završnicu koja će se 6. i 7. rujna održati na Šalati u Zagrebu. Osim seniora nastupili su: veterani, mlađi pioniri i limači. Slavonskobrodski turnir imao je i humanitarni karakter budući su sva sredstva uplaćena za uređenje igrališta OŠ „Milan Amruš“.

Nakon prvog dijela natjecanja i utakmica četvrt - finala u polufinale su se plasirale prema očekivanju 4 najbolje ekipe. Od početka izlučnog turnira trofej Dinamo najviše su pokazali Sportsko udruženje Drinić za koje uz Brođane nastupaju uglavnom igrači iz Dervente i okolice, pa juniori Broda 035, AP Barišić i Peugeot Auto Expert Gardijska brigada. Sve te 4 ekipe igrale su u polufinalima, dok je tu svoje mjesto zaslužio i SB 86 Percom, ali oni su zaustavljeni u četvrt-finalu od AP Barišić. Posjeta tijekom svih 6 dana bila je više nego odlična tako da je ovaj prvi Trofej Futsal Dinamo u Slavonskom Brodu opravdao sva očekivanja.

U prvom polufinalu je Sportsko udruženje Drinić s 2 gola Dragana Verića protiv juniora Broda 035 vodilo s 2:0, da bi Nikola Cindrić i Robert Duspara poravnali na 2:2. Ubrzo su Patrik Mijić i Nebojša Radosavac svojim golovima Sportsko udruženje Drinić sa 4:2 odveli u finale.

U dugom polufinalu pune tribine Stadiona Klasije vidjele su još bolju utakmicu između Peugeot Auto Experta Gardijske brigade i AP Barišić. Do poluvremena je ekipa voditelja Tomislava Krijana golovima Marka Blekića i Marijana Marinovića imala vodstvo od 2:0, a onda je ljetni pljusak napravio prekid od gotovo 90. minuta.

Nakon prekida AP Barišić nije uspio napraviti preokret te su primili još jedan pogodak preko Denisa Šimašeka za konačnih 3:0. Poraženi iz polufinala nisu igrali za 3. mjesto, već su izvodili penale, a tu je s 5:4 bio uspješniji AP Barišić protiv juniora Broda 035. U finalu je Peugeot Auto Expert Gardijska brigada s 3:2 nakon izvođenja penala bio bolji od Sportskog udruženja Drinić iz Dervente, dok je u regularnom vremenu bilo 1:1. Dalibor Jukić bio je strijelac za pobjedničku ekipu, dok je Patrik Mijić poravnao za kasnije poraženi sastav Sportskog udruženja Drinić koje je u Draganu Veriću sa 7 golova imalo najboljeg strijelca turnira. Pobjednička momčad Peugeot Auto Expert Gardijska brigada imala je u Tomislavu Kovačeviću najuspješnijeg vratara, a u Marku Blekiću i najboljeg igrača turnira. Tako je Peugeot Auto Expert uzeo dvostruki naslov budući je njihova ekipa pobijedila i na turniru za veterane. Kod mlađih pionira najbolja je bila Marsonia, a kod limača Vinogorac.

 

Zadnje vijesti

U Zagrebu predstavljena knjiga "Sveti Filip Neri - Prorok Radosti", autora vlč. Pave Martića, Brođanina

Mlade brodske kajakašice među šest najboljih posada na Turniru olimpijskih nada

Berba u glasovitim stupničkim vinogradima može početi

VIJESTI

NOVA KNJIGA MLADOG BRODSKOGA SVEĆENIKA

U Zagrebu predstavljena knjiga "Sveti Filip Neri - Prorok Radosti", autora vlč. Pave Martića, Brođanina

NAJČITANIJE DANAS

Putopisni dokumentarac slavonskobrodskog bajkera i avanturiste

13. DAN AVANTURE - Preko Albanije, Crne Gore, Hercegovine ... povratak u Domovinu

FOTO GALERIJA

"Sjećanje na 768 poginulih branitelja iz Brodsko posavske županije nikad neće izblijediti"

Brodski ronioci u eko akciji na domaćem terenu: čistili dno rijeke Save u Slavonskom Brodu

12. DAN AVANTURE - Ljepote južne Albanije u kojima je lako "nestati"

Najbolji turistički animator, Brođanin Juraj Kirchofer (25), i ove sezone oduševio brojne turiste

11. DAN AVANTURE - Do egzotičnih plaža tirkiznog Jonskoga mora - 'kozjim' putevima...