U Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški street-art izložba "Krilati konj"

Udruge "Kameleon i Mreža" iz Slavonskog Broda i "Prevencija" iz Nove Gradiške organiziraju izložbe "Krilati konj" kao program prevencije ovisnosti.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.10.2019
U Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški street-art izložba "Krilati konj"


 Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti 15.10. do 15.11. Udruge "Kameleon i Mreža" iz Slavonskog Broda i "Prevencija" iz Nove Gradiške organizirali su izložbe "Krilati konj" u utorak, 15. listopada 2019. u Slavonskom Brodu dva su događanja, u 12 sati kod izloga na glavnom trgu Naselja Andrija Hebrang te u 12:30 sati kod sjeverozapadnog izloga Robne kuće Vesna na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić. Izložba će biti otvorena u srijedu, 16. listopada 2019. u 18 sati kod izloga stare robne kuće uz glavni gradski trg.

"Podstaknuti dobrotom Lions kluba "Brođanka" Slavonski Brod ostvarili smo ovu neobičnu izložbu u prostoru naša dva županijska grada - tamo gdje ljudi prolaze, u šutnji ulice. Težnja je podstaknuti na razmišljanje što izabiremo između svojih krajnosti. Krilati konj i Ulica te čuva su street art izložbe inspirirane Tadijanovićevim stihovima i težnjom da kao osobe djelujemo u prostoru svog života s pokušajem da sve ne bude samo prolaznost. Suradnja udruga "Kameleon i Mreža" Sl. Brod i "Prevencija" Nova Gradiška nastoji na taj način podstaknuti ostvarenje dobrote koje predajemo jedni drugima, a posebno mladim generacijama. Od Vas i Vaše dobrote zavisi hoće li ovi pokušaji dobiti svoju snagu", rekli su dr. Jugoslav Gojković, predsjednik Urudge "Kameleon i Mreža" iz Slavonskog Broda i Aleksandra Grubač, predsjednica Udruge "Prevencija" iz Nove Gradiške.

Zadnje vijesti

Propuštene sate ne treba nadoknađivati, a djeca ne smiju ispaštati zbog štrajka

VIDEO Kako živjeti s dijabetesom?

Gradi se terasa na jezeru Petnja

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Nikad glamurozniji, veći i spektakularniji Sajam vjenčanja Exclusive u Novoj Gradiški

FOTO GALERIJA

Održana večer Vojvođanskih Hrvata

Minimalna pobjeda Marsonije nad Slogom za ostanak na vodećoj poziciji

Tehnička škola predstavila projekt "Slavonika 5.0" vrijedan 80 milijuna kuna

Uz blagdan Svih svetih položeni vijenci i zapaljene svijeće

Osnovna škola iz Oriovca prvi put partner u dvogodišnjem međunarodnom KA2 projektu