U Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški street-art izložba "Krilati konj"

Udruge "Kameleon i Mreža" iz Slavonskog Broda i "Prevencija" iz Nove Gradiške organiziraju izložbe "Krilati konj" kao program prevencije ovisnosti.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.10.2019
U Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški street-art izložba "Krilati konj"
 Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti 15.10. do 15.11. Udruge "Kameleon i Mreža" iz Slavonskog Broda i "Prevencija" iz Nove Gradiške organizirali su izložbe "Krilati konj" u utorak, 15. listopada 2019. u Slavonskom Brodu dva su događanja, u 12 sati kod izloga na glavnom trgu Naselja Andrija Hebrang te u 12:30 sati kod sjeverozapadnog izloga Robne kuće Vesna na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić. Izložba će biti otvorena u srijedu, 16. listopada 2019. u 18 sati kod izloga stare robne kuće uz glavni gradski trg.

"Podstaknuti dobrotom Lions kluba "Brođanka" Slavonski Brod ostvarili smo ovu neobičnu izložbu u prostoru naša dva županijska grada - tamo gdje ljudi prolaze, u šutnji ulice. Težnja je podstaknuti na razmišljanje što izabiremo između svojih krajnosti. Krilati konj i Ulica te čuva su street art izložbe inspirirane Tadijanovićevim stihovima i težnjom da kao osobe djelujemo u prostoru svog života s pokušajem da sve ne bude samo prolaznost. Suradnja udruga "Kameleon i Mreža" Sl. Brod i "Prevencija" Nova Gradiška nastoji na taj način podstaknuti ostvarenje dobrote koje predajemo jedni drugima, a posebno mladim generacijama. Od Vas i Vaše dobrote zavisi hoće li ovi pokušaji dobiti svoju snagu", rekli su dr. Jugoslav Gojković, predsjednik Urudge "Kameleon i Mreža" iz Slavonskog Broda i Aleksandra Grubač, predsjednica Udruge "Prevencija" iz Nove Gradiške.

Zadnje vijesti

Deset novooboljelih od koronavirusa u Brodsko-posavskoj županiji

Budite dio "Mreže suradnje"

Širom Hrvatske proslavljena 3:0 pobjeda nad Njemačkom

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Budite dio "Mreže suradnje"

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika

Obnavlja se Mjesni dom J. J. Strossmayer

Obilježena 29. obljetnica osnutka 108. brigade ZNG