U Slavonski Brod dolaze najspremniji pripadnici hrvatske policije

17. listopada Policijska uprava brodsko-posavska domaćin 1. memorijala "Šimo Đamić", najtecanja za najboljeg policijskog službenika

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.10.2019


 Prvi Memorijal "Šimo Đamić", s kojeg će najbolje plasirani policajci i policajke ponijeti titule najspremnijih policijskih službenik Ministarstva unutarnjih poslova, održat će se 17. listopada na području Policijske uprave brodsko-posavske.

Za desetak dana, znat će se tko su najspremniji pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova. Idejni začetnik natjecanja koje će se održati po prvi puta, Policijska je uprava brodsko-posavska. Za osvajanje titule najboljeg već sada se prijavilo više od pedeset policijskih službenik i službenika, koje očekuje pravi izazov. Sudionici će morati proći i kvalifikacije koje će se sastoajti od veslanja i gađanja.  Tek onda slijedi finalni dio natjecanja, utrka  duga između 25 i 30 kilometara, a svi sudionici trčat će u punoj policajkoj opremi, s ruksakom teškim oko 10 kilograma u kojemu će se nalaziti oprema koja im je potrebna za uspješno orijentiranje i svladavanje svih zadataka. Jedan od njih – bacanje ručne bombe. 

Od 12. sati, u Tomici je organizirana središnja svečanost, gdje će biti i proglašanje najboljih. Iz policije pozivaju sve građane, da 17. listopada dođu, i uveličaju ovaj, prvi memorijal. 

Zadnje vijesti

Ponovno blokirani računi Đuro Đaković Grupe

Polovičan učinak Košarkaškog kluba invalida Brod

Ministar Marić razgovarao s majkama djece s poteškoćama iz Slavonskog Broda

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Nikad glamurozniji, veći i spektakularniji Sajam vjenčanja Exclusive u Novoj Gradiški

FOTO GALERIJA

Održana večer Vojvođanskih Hrvata

Minimalna pobjeda Marsonije nad Slogom za ostanak na vodećoj poziciji

Tehnička škola predstavila projekt "Slavonika 5.0" vrijedan 80 milijuna kuna

Uz blagdan Svih svetih položeni vijenci i zapaljene svijeće

Osnovna škola iz Oriovca prvi put partner u dvogodišnjem međunarodnom KA2 projektu