U Slavonski Brod dolaze najspremniji pripadnici hrvatske policije

17. listopada Policijska uprava brodsko-posavska domaćin 1. memorijala "Šimo Đamić", najtecanja za najboljeg policijskog službenika

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.10.2019
 Prvi Memorijal "Šimo Đamić", s kojeg će najbolje plasirani policajci i policajke ponijeti titule najspremnijih policijskih službenik Ministarstva unutarnjih poslova, održat će se 17. listopada na području Policijske uprave brodsko-posavske.

Za desetak dana, znat će se tko su najspremniji pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova. Idejni začetnik natjecanja koje će se održati po prvi puta, Policijska je uprava brodsko-posavska. Za osvajanje titule najboljeg već sada se prijavilo više od pedeset policijskih službenik i službenika, koje očekuje pravi izazov. Sudionici će morati proći i kvalifikacije koje će se sastoajti od veslanja i gađanja.  Tek onda slijedi finalni dio natjecanja, utrka  duga između 25 i 30 kilometara, a svi sudionici trčat će u punoj policajkoj opremi, s ruksakom teškim oko 10 kilograma u kojemu će se nalaziti oprema koja im je potrebna za uspješno orijentiranje i svladavanje svih zadataka. Jedan od njih – bacanje ručne bombe. 

Od 12. sati, u Tomici je organizirana središnja svečanost, gdje će biti i proglašanje najboljih. Iz policije pozivaju sve građane, da 17. listopada dođu, i uveličaju ovaj, prvi memorijal. 

Zadnje vijesti

Plamen Plazma Sportskih igara mladih za vikend stiže u Slavonski Brod

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Županijski vijećnici raspravljali o mjerama za spas gospodarstva

FOTO GALERIJA

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline

Započinju radovi na obnovi Kuće Brlić

Otvorena izložba „Izbor radova iz kabineta akvarela Galerije umjetnina grada Slavonskoga Broda“

Konačno otvoreni kafići i centri, djelomično rade i udruge