U Slavonski Brod dolaze najspremniji pripadnici hrvatske policije

17. listopada Policijska uprava brodsko-posavska domaćin 1. memorijala "Šimo Đamić", najtecanja za najboljeg policijskog službenika

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.10.2019


 Prvi Memorijal "Šimo Đamić", s kojeg će najbolje plasirani policajci i policajke ponijeti titule najspremnijih policijskih službenik Ministarstva unutarnjih poslova, održat će se 17. listopada na području Policijske uprave brodsko-posavske.

Za desetak dana, znat će se tko su najspremniji pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova. Idejni začetnik natjecanja koje će se održati po prvi puta, Policijska je uprava brodsko-posavska. Za osvajanje titule najboljeg već sada se prijavilo više od pedeset policijskih službenik i službenika, koje očekuje pravi izazov. Sudionici će morati proći i kvalifikacije koje će se sastoajti od veslanja i gađanja.  Tek onda slijedi finalni dio natjecanja, utrka  duga između 25 i 30 kilometara, a svi sudionici trčat će u punoj policajkoj opremi, s ruksakom teškim oko 10 kilograma u kojemu će se nalaziti oprema koja im je potrebna za uspješno orijentiranje i svladavanje svih zadataka. Jedan od njih – bacanje ručne bombe. 

Od 12. sati, u Tomici je organizirana središnja svečanost, gdje će biti i proglašanje najboljih. Iz policije pozivaju sve građane, da 17. listopada dođu, i uveličaju ovaj, prvi memorijal. 

Zadnje vijesti

Kakva je budućnost bosanskobrodske Rafinerij?

Grad u akademskoj godini 2019./2020. stipendira 40 studenata

Obilježava se Međunarodni dan bijelog štapa

FOTO GALERIJA

Ratna škola „Ban Josip Jelačić” u sklopu studijskog putovanja posjetila Slavonski Brod

PRIČA IZ MAROKA, 2. dio: Marrakech – kraljevski grad tisućljetne tradicije, najveće tržnice i moderne turističke ponude

Moto klubovi iz cijele regije na brodskom Poloju

PRIČA IZ MAROKA, 1. dio: Moderni Rabat i Casablanca koja živi na staroj filmskoj slavi...

U Bruxellesu otvoreno Predstavništvo Slavonije, Baranje i Srijema