U Sibinju održan 2. noćni turnir "Iza škole"

U Sibinju je u organizaciji MNK Redoksi održan 2. tradicionalni malonogometni turnir pod nazivom "Iza škole".

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 26.06.2021


 Ublažavanje mjera oko pandemije omogućilo je održavanje turnira s gledateljima kojih nije bio u dvorani, već na otvorenom. Stoga je posjeta bila odlična uz ugodnu ljetnu noć te solidan broj ekipa koje su prikazale zanimljiv mali nogomet.

Na malonogometnom igralištu kod OŠ Ivan Mažuranić" u Sibinju  održan je 2. Noćni turnir pod nazivom "Iza škole" na kojem je nastupilo 15 ekipa. Sve one bile su s područja Brodsko – posavske županije, dok je rasvjeta spasila organizatore kao i same sudionike turnira koji su igrali u puno boljim uvjetima zbog ljetnih vrućina. U početku je 15 momčadi igralo na ispadanje, dok je jedna izravno prošla dalje među 8 najboljih.

Prema imenima Moderna bravarija Lasić iz Sibinja bila je među glavnim favoritima za naslov s obzirom da su za njih nastupili igrači iz MNK Brod 035 i to: Luka Đerek, Dino Bundavica, Željko Konard, Ivan Ivanagić, Tomislav Kovačević, Goran Jurić koje je pojačao član Hrvatske futsal reprezentacije Antonio Sekulić. On je sa svojim klubom Olmissumom iz Omiša ove godine obranio naslov prvaka Hrvatske.

Uz domaće ekipe iz Sibinja tu su bili sastavi iz: Slavonskog Broda, Pleternice, Nove Kapele, Oriovca, Brodskog Stupnika, Starih Perkovaca, Gornjih Andrijevaca, Batrine i Jakačine. Na ovom turniru nastupio je i Dražen Krivokuća iz Gromačnika koji trenutno živi i radi u Irskoj te tamo igra nogomet. Stoga ovu prigodu za nastupom na ovom turniru, dok je na odmoru nije mogao propustiti.

U prvom polufinalu je Soboslikarski obrt Relius iz Sibinja s 3:2 svladao ekipu Wrong hole za koju su nastupali igrači iz Broda i Starih Perkovaca. U drugom polufinalu Veliki Prnjavor pružio je dobar otpor prvom favoritu turnira sibinjskoj Modernoj bravariji Lasić koja je došla do pobjede s 2:0. Zato su u finalu Lasići pokazali kvalitetu te su sa 4:2 svladali Relius. Za pobjedničku momčad 2 gola postigao je Goran Jurić, a po jednog Luka Đerek i Antonio Sekulić. Za poražene su golove dali Karlo Fligić i Adam Horvačanović. U susretu za 3. mjesto Veliki Prnjavor je sa 4:3 bio bolji od ekipe Wrong hole. Pobjednička ekipa Moderne bravarije Lasić u Tomislavu Kovačeviću imala je najuspješnijeg vratara na turniru, dok je iz iste momčadi Antonio Sekulić najučinkovitiji strijelac. Za najboljeg igrača 2. Noćnog malonogometnog turnira "Iza škole" u Sibinju proglašen je Adam Horvačanović iz sibinjskog Reliusa. 

Zadnje vijesti

49 novooboljelih osoba od Covid-19 u protekla 24 sata

Brodska bolnica domaćin Hrvatskog tečaja medicinskog odgovora na veliku nesreću

Mjesec je borbe protiv raka dojke i podsjetnik da se ne odgađaju preventivni pregledi

FOTO GALERIJA

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška

Župan Marušić obišao radove energetske obnove novogradiške bolnice

Proslavljena 50. obljetnica posvete župne crkve Krista Kralja u Slavonskom Brodu

13. Pečenkijada na Poloju okupila 65 ekipa