U Ruščici održan 1. Noćni malonogometni turnir

Na novouređenom malonogometnom igralištu u sklopu Sportskog centra "Antun Iličić – Braco" u Ruščici, domaći NK Posavac organizirao je 1. Noćni malonogometni turnir.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 06.07.2021


 Vrlo ugodna, pa i svježa noć bila je razlogom dobrih uvjeta za održavanjem ovog turnira, dok je broj ekipa kao i gledatelja bio vrlo dobar. Organizatori iz kluba nadaju se da će ovaj noćni malonogometni turnir rasti prema svojoj kvaliteti iz godine u godinu i da će postati tradicionalni.

Uz organizaciju svog Memorijalnog turnira "Zvonko Mikolčević" koji je u velikom nogometu kao i obilježavanje godišnjice za Antuna Iličića – Bracu u Nogometnom klubu Posavcu iz Ruščice odlučili su se za domaćinstvo noćnog turnira u malom nogometu. Na postojećem terenu u sklopu Sportskog centra "Antun Iličić – Braco" ove godine postavljena je umjetna trava, dok je tu i rasvjeta, tako da su stvoreni su preduvjeti za organizaciju noćnog malonogometnog turnira.

Na 1. Noćnom malonogometnom turniru u Ruščici nastupilo je 12 ekipa koje su u prvom dijelu natjecanja bile podijeljene u 4 skupine po 3. Prvaci iz sve 4 skupine ostvarili su plasman u polufinale.

Uz ekipe iz Ruščice još su nastupile momčadi iz: Slavonskog Broda, Gornje Vrbe, Klakara, Donje i Gornje Bebrine, Velike Kopanice i Bukovlja.

Ovaj Noćni malonogometni turnir za NK Posavac iz Ruščice ujedno je i mala priprema za organizaciju tradicionalnog 30. Memorijala "Zvonko Mikolčević" koji će se održati 24. i 25. srpnja. Poznati su i sudionici ovogodišnjeg 30. izdanja turnira na kojem će biti 2 drugoligaša, vinkovačka Cibalia i zagrebačka Dubrava te 2 trećeligaša iz skupine istok, Vukovar i Marsonia.

Na kraju su pobjednici skupina koji su izborili polufinale postali: EPS, Caffe bar Stars, Brod plin i Pekarnica Bukovlje. U prvom polufinalu je Šimo Padrić doveo Pekarnicu Bukovlje u vodstvo od 1:0, da bi na 1:1 za Caffe bar Stars izjednačio Željko Šokić. Prvi finalist tražio se nakon izvođenja peteraca i tu je sa 4:3 uspješniji bio Stars. Njihov protivnik u finalu bio je Brod plin koji je golovima Stjepana Duspare i Dominika Basare s 2:1 svladao EPS za koji su igrali igrači iz Ruščice i Gornje Vrbe, a za koje je jedini strijelac bio Tomislav Marijić. U finalnom susretu Brod plin je prvi došao do vodstva, a strijelac je ponovno bio Stjepan Duspara, da bi Mario Matić svojim golom poravnao na 1.1 i tako Caffe baru Stars osigurao izvođenje peteraca. Tu je Stars s 3:2 bio uspješniji te je postao prvi pobjednik Noćnog malonogometnog turnira u Ruščici. Za 3. mjesto nije se igralo, već su se samo izvodili peterci u kojima je EPS s 3:2 bio bolji od Pekarnice Bukovlje.   

Zadnje vijesti

Vanesa Tot u novom spotu Dine Jelusića

Održan pikado turniru povodom 29. obljetnice VRO Maslenica

U 2022. godini obilježava se 50 godina postojanja Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“

VIJESTI

VIDEO

U 2022. godini obilježava se 50 godina postojanja Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“

FOTO GALERIJA

Nadbiskup Tomo Vukšić predvodio misno slavlje 179. obljetnice rođenja Sluge Božjega Josipa Stadlera

Održana Konferencija o budućnosti Europe na temu mladih i održive poljoprivrede

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Otvorena izložba „Kronika hrvatske gluposti“ Nika Titanika

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj