U prometu za volanom s 1,83 promila

U Gornjoj Vrbi, dana 4. travnja, u 8.40 sati, policijski službenici su nadzirući osobni automobil i 46-godišnjeg vozača.

Autor: Brodportal | Datum objave: 06.04.2020
U prometu za volanom s 1,83 promila
 Policajci su pritom utvrdili da je vozač pod utjecajem alkohola. Alkotestom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,83 promila.

Alkoholizirani vozač je odmah isključen iz prometa i zadržan u službenim prostorijama policije do otriježnjenja, te protiv njega policija podnosi optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. 

NEDOZVOLJENA TRGOVINA

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, u okviru nadzornih djelatnosti, dana 4. travnja, u 16 sati, na državnoj cesti između Banićevca i Baćinog Dola, zaustavili su osobni automobil, kojim je upravljao 43-godišnjak. 

Pritom su u vozilu uočili PVC vreće sa ukupno 30 kilograma duhana bez markice Ministarstva financija Republike Hrvatske. Policijski službenici su odmah obavijestili službenike carine, koji su oduzeli duhan te poduzeli daljnje mjere i radnje iz nadležnosti svoga rada.

OBAVLJAJUĆI RADOVE U DVORIŠTU PRONAŠAO UBOJITO SREDSTVO

Dana 3. travnja, policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu, na improviziranom strelištu Petnja, na siguran način su uništili minobacačku granatu kalibra 82 milimetra. Naime, spomenuto neeksplodirano ubojito sredstvo, dan ranije pronašao je građanin Slavonskog Broda, prilikom izvođenja građevinsko zemljanih radova u svom obiteljskom dvorištu. 

 

Zadnje vijesti

U Štamparevoj teško ozlijeđen 86-godišnji biciklist

Direktor brodske tvrtke skupo platio kupovinu zaštitnih maski koje nije dobio

Unatoč visokim kaznama, alkoholizirani vozači i dalje prisutni u prometu

FOTO GALERIJA

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline