U prometnoj nesreći na autocesti kod Nove Gradiške teško ozlijeđena jedna osoba

Na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, kod Nove Gradiške, sinoć, u 20.55 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Autor: Brodportal | Datum objave: 18.09.2020
U prometnoj nesreći na autocesti kod Nove Gradiške teško ozlijeđena jedna osoba


 Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer je 28-godišnjak (državljanin R. Srbije), upravljajući osobnim automobilom (CH nacionalnih i registracijskih oznaka) i krećući se nepropisnom brzinom iznad 200 km/h, udario u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila (BiH nacionalnih i registracijskih oznaka). Na toj dionici autoceste brzina je prometnim znakom ograničena na 130 km/h. Nakon udara u stražnji dio poluprikolice, 28-godišnjak je izgubio nadzor nad upravljačem automobila i sletio na travnatu površinu udarivši u smjerokazni stupić i zaštitnu ogradu. Nakon toga je na otpali dio s poluprikolice, osobnim automobilom naletjela 20-godišnja državljanka Republike Hrvatske. U ovoj prometnoj nesreći 28-godišnjak je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici protiv 28-godišnjaka podnose prekršajni nalog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Zadnje vijesti

Konstituiran Senat Sveučilišta u Slavonskom Brodu

Bartolovci: proslavljena svetkovina svetog Pape Ivana Pavla II

Vozač (70) automobilom sletio u kanal

FOTO GALERIJA

U Slavonskom Brodu kampanja “Kad sigurno voziš, sigurno stižeš“

Dani Erasmusa obilježeni u Ekonomsko-birotehničkoj školi

I Brođani na biskupskom ređenju grkokatoličkog biskupa mons. Milana Stipića

Najsretnije osiguranike Euroherc i Adriatic razveselili najnovijim Golfovima i novčanim nagradama!

Još jedna generacija uspješno završila tečaj ronjenja