U prometnoj nesreći dvije osobe lakše ozlijeđene

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu (31. listopada), u 19.35 sati, u Brodskom Stupniku, dvije osobe su zadobile lake tjelesne ozlijede.

Autor: Brodportal | Datum objave: 02.11.2020
U prometnoj nesreći dvije osobe lakše ozlijeđene


 Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 55-godišnjak, osobnim automobilom kretao kolnikom ulice Stjepana Radića, od istoka u smjeru zapada. Osobnim automobilom, iz suprotnog smjera, upravljala je 25-godišnjakinja, a u svojstvu suvozača nalazila se 23-godišnjakinja. U jednom trenutku, alkoholizirani 55-godišnjak je prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te je prednjim lijevim dijelom osobnog automobila udario u prednji lijevi dio automobila kojim je upravljala 25-godišnja vozačica. Policijski službenici su alkotestom u organizmu 55-godišnjeg vozača očitali koncentraciju alkohola od 1,92 promila, te su ga zadržali u policiji na otriježnjenju. Također, policijski službenici su očevidom utvrdili da 55-godišnji vozač i njegov 60-godišnji suvozač nisu koristili sigurnosni pojas za vrijeme vožnje.

U ovoj prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede su zadobile 25-godišnja vozačica i 23-godišnja suvozačica, koje su nakon pružene liječničke pomoći puštene iz bolnice.

Policijski službenici protiv 55-godišnjaka i 60-godišnjaka podnose prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Zadnje vijesti

Otvorene prijave za ljetovanje u novim mobilnim kućicama na Korčuli

Izabrani novi članovi Savjeta mladih Grada Slavonskog Broda

Završeni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj ulici

NAJČITANIJE DANAS

Nagrada Ambasador elektroničke glazbe

Među nominiranima su dva DJ-a i jedno glazbeno izdanje iz Slavonskog Broda

FOTO GALERIJA

Završeni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj ulici

Završeni 18. Dani plesa u čast Mije Čorak Slavenske

U Požegi započelo dragovoljno vojno osposobljavanje 29. naraštaja ročnika

Najveća općina u Brodsko posavskoj županiji obilježava svoj dan

Radio92fm i Društvo multiple skleroze dobili vrijednu donaciju Zaklade Novo sutra