U prometnim nesrećama ozlijeđeno šest žena

U subotu (13. srpnja), oko 13 sati, u Vinogradskoj ulici, u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Autor: Brodportal | Datum objave: 15.07.2019
U prometnim nesrećama ozlijeđeno šest žena


 Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 24-godišnja vozačica osobnog automobila kretala Vinogradskom ulicom iz smjera juga u smjeru sjevera (putnice u vozilu su bile 16-godišnjakinja i 17-godišnjakinja), dok se ispred nje u istom smjeru nalazio zaustavljen osobni automobil kojim je upravljala 51-godišnjakinja (putnice u vozilu su bile 48-godišnjakinja, 34-godišnjakinja i 25-godišnjakinja). Ispred vozila kojim je upravljala 51-godišnjakinja, u istom smjeru nalazio se zaustavljen osobni automobil kojim je upravljala 59-godišnjakinja (putnici u vozilu su bili 32-godišnjakinja i 61-godišnjak). Zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama ceste i prometnoj situaciji, 24-godišnja vozačica je osobnim automobilom udarila u stražnji dio automobila kojim je upravljala 51-godišnjakinja koji se odbio i prednjim dijelom udario u stražnji dio osobnog automobila 59-godišnjakinje. U ovoj prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene 48-godišnjakinja, 34-godišnjakinja, 35-godišnjakinja i 32-godišnjakinja kojim je liječnička pomoć ukazana u bolnici, u Slavonskom Brodu. Policija protiv 24-godišnje vozačice podnosi prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

U nedjelju (14. srpnja), oko 17 sati, kod Divoševaca, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da je 56-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom, krećući se iz smjera istoka u smjeru zapada, dok se suprotnim prometnim trakom kretao osobni automobil kojim je upravljala 66-godišnjakinja. U jednom trenutku je 56-godišnjakinja prešla na suprotni prometni trak uslijed čega je udarila u osobni automobil 66-godišnjakinje. U ovoj prometnoj nesreći vozačice su teško ozlijeđene te su prevezene i zadržane na daljnjem liječenju u Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević“, a policija protiv 56-godišnje vozačice podnosi prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

Bespilotne letjelice i za Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Slavonskog Broda

Košarkaši Rekord Tima poraženi u završnici utakmice

Dvojicu udario metalnim montiračem, vrijeđao i policajce

FOTO GALERIJA

Načelnik Općine Podcrkavlje Trtanj i zamjenik Tadijanović pridružili se HDZ-u

Hologramska priča Ivaninog svijeta bajki na Adventu iz davnina u Slavonskom Brodu

Paljenjem prve adventske svijeće svečano otvoren 12. Božićni sajam

Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo, ali njezino tijelo još nije pronađeno

Godina za pamćenje brodskih gimnastičara, ostvareni rezultati na ponos