U prometnim nesrećama ozlijeđeno šest žena

U subotu (13. srpnja), oko 13 sati, u Vinogradskoj ulici, u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Autor: Brodportal | Datum objave: 15.07.2019
U prometnim nesrećama ozlijeđeno šest žena


 Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 24-godišnja vozačica osobnog automobila kretala Vinogradskom ulicom iz smjera juga u smjeru sjevera (putnice u vozilu su bile 16-godišnjakinja i 17-godišnjakinja), dok se ispred nje u istom smjeru nalazio zaustavljen osobni automobil kojim je upravljala 51-godišnjakinja (putnice u vozilu su bile 48-godišnjakinja, 34-godišnjakinja i 25-godišnjakinja). Ispred vozila kojim je upravljala 51-godišnjakinja, u istom smjeru nalazio se zaustavljen osobni automobil kojim je upravljala 59-godišnjakinja (putnici u vozilu su bili 32-godišnjakinja i 61-godišnjak). Zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama ceste i prometnoj situaciji, 24-godišnja vozačica je osobnim automobilom udarila u stražnji dio automobila kojim je upravljala 51-godišnjakinja koji se odbio i prednjim dijelom udario u stražnji dio osobnog automobila 59-godišnjakinje. U ovoj prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene 48-godišnjakinja, 34-godišnjakinja, 35-godišnjakinja i 32-godišnjakinja kojim je liječnička pomoć ukazana u bolnici, u Slavonskom Brodu. Policija protiv 24-godišnje vozačice podnosi prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

U nedjelju (14. srpnja), oko 17 sati, kod Divoševaca, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da je 56-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom, krećući se iz smjera istoka u smjeru zapada, dok se suprotnim prometnim trakom kretao osobni automobil kojim je upravljala 66-godišnjakinja. U jednom trenutku je 56-godišnjakinja prešla na suprotni prometni trak uslijed čega je udarila u osobni automobil 66-godišnjakinje. U ovoj prometnoj nesreći vozačice su teško ozlijeđene te su prevezene i zadržane na daljnjem liječenju u Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević“, a policija protiv 56-godišnje vozačice podnosi prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

Više požara i više posla za pripadnike Javne vatrogasne postrojbe

Brodski ronici organiziraju tečaj ronjenja

Podjela bodova u derbiju kola u Podcrkavlju

FOTO GALERIJA

Tea Pavičić spremna za izbor za Miss Hrvatske

Radovi na izgradnji Kuće tambure teku prema planu

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu