U Novoj Gradiški - na jednom mjestu - sve što mladenci mogu poželjeti

Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno, nešto plavo…Sve što mladenci, odnosno mladenka, žena, djevojka, na svoj najvažniji dan u godini može poželjeti moglo se pronaći danas u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole u Novoj Gradiški zahvaljujući organizatorici, ženi, majci, kraljici i “wedding expertici” Ljiljani Šoch.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.12.2017
U Novoj Gradiški - na jednom mjestu - sve što mladenci mogu poželjeti


 Nakon uspješnog prvog Sajma vjenčanja Nova Gradiška, Ljiljana Šoch, vlasnica salona vjenčanica Exclusive i Tomislav Šimić predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška udružili su snage i ove godine organizirali Drugi Sajam Vjenčanja Nova Gradiška, no ovoga puta na regionalnoj razini. Tako su na više od 1500 kvadrata, posjetitelji tijekom cijeloga dana imali prilike obići više od 50 izlagača iz cijele regije ne bi li pronašli nabolje od najboljeg za najljepše vjenčanje. Vjenčanice, nakit, šminke, frizure, cvijeće, svijeće, dekoracije, foto albume, kolače i torte predstavili su i dobro poznati obrtnici novogradiškog kraja i oni pristigli iz drugih krajeva Lijepe naše.

 
Otvorenje je započelo prekrasnim glasovima vokalne skupine Aurora, a nastavilo se uz ples, te nekoliko prigodnih riječi organizatora, Ljiljane Šoch nakon čega su posjetitelji, posebice mladenci, pohrlili prema izlagačima ne bi li se informirali i odabrali najbolje za sebe, ali i ugrabili neki popust. Da, da i toga je bilo. Sve u cilju olakšavanja organizacije jednog od najbitnijih dana u životu.
 
Kako su odmicali sati, punila se prekrasno uređena dvorana Elektrotehničke i ekonomske škole. U predvečernjim satima, kao i očekivano bila je krcata, kako budućim mladencima, tako i brojnim poznatim licima Nove Gradiške. Svi su dolazili s istom namjerom. Uživati u još jednoj reviji vjenčanica.
 
Revija vjenčanja započela je u večernjim satima, kada je brojne okupljene bogat dvosatni program ostavio bez daha. Prekrasno uređene i do zadnjeg detalja dotjerane zahvaljujući vlasnicama i djelatnicama obrta predstavljenih na sajmu, mlade Novogradiščanke mamile su uzdahe. Osim vjenčanica, djevojke su prezentirale i šminku, frizuru, nakit, te brojne po mjeri rađene večernje haljine, raznih dizajnera. Rukotvorine djelatnica i djelatnika, te vlasnika obrtnika, ali i nastupi Dominka, Twirling kluba Požega, Plesnog Studija Marine Mihelčić, te zvijezde večeri Ana Rucner nisu nikoga od posjetitelja ostavile ravnodušnima, pa tako ni gradske čelnike, zajedno s gradonačelnikom grada Nova Gradiška Vinkom Grgićem, te druge počasne goste.
 
Može se reći, da je Ljiljana Šoch ove godine nadmašila samu sebe. To je potvrdio i njezin partner u organizaciji ove, hvale vrijedne, manifestacije Tomislav Šimić. A svi se pitamo, kakav li će čaroban Sajam vjenčanja upriličiti dogodine!? Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno, nešto plavo…nas zasigurno očekuje.

izvor: Radio Nova Gradiška
Zadnje vijesti

Mlado vino u Sl. Brodu krstili vinski biskupi Davor Dretar Drele i Vid Balog, a kumovao mu glumac Goran Navojec

Održan 1. koncert učenica i učenika triju glazbenih škola - slavonskobrodske, zadarske i zagrebačke

VIDEO Goran Milić mladima poručio: 'Putujte i istražujte svijet'

VIJESTI

MARTINJSKA FEŠTA VISOKE VINSKE AKADEMIJE

Mlado vino u Sl. Brodu krstili vinski biskupi Davor Dretar Drele i Vid Balog, a kumovao mu glumac Goran Navojec

NAJČITANIJE DANAS

Gostovanje poznatog novinara u Slavonskom Brodu

VIDEO Goran Milić mladima poručio: 'Putujte i istražujte svijet'

FOTO GALERIJA

Krešimir Šimić predstavio dokumentarac "Smije li ratnik plakati" na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Otvoren Lovački muzej u Slavonskom Brodu, prvi u Slavoniji!

Lovci darivali garčinskog župnika

Brođani uspješni u Banja Luci

Astra osvojila 5 medalja u Zagrebu