U NK Podvinje ne mogu biti zadovoljni s jesenskom polusezonom

Nakon ispadanja iz Prve Županijske lige nogometaši Podvinja nisu imali uspješnu jesensku polusezonu u Drugoj Županijskoj ligi – centar.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 28.01.2018


Među 14. klubova Žuto – plavi su na 12. mjestu s 9 bodova koliko ima i Sloga iz Gromačnika koja je na 11. poziciji. Iza njih su Zdenci sa 7 i Posavac iz Ruščice koji ima 5 bodova, dok je MV Croatia na 10. mjestu i Podvinju bježi 3 boda. To su klubovi koji će se u nastavku sezone boriti za ostanak u ligi. Nogometaši Podvinja u jesenskoj polusezoni ukupno su imali 2 pobjede, 3 neodlučene i 8 poraza. Jedina domaća pobjeda izborena je još u 1. kolu protiv Zdenca iz Brodskih Zdenaca, a jedina gostujuća u 4. kolu u Ruščici. U Podvinju je s ekipama iz Gromačnika i Slavonskog Kobaša odigrano bez pobjednika, dok je bod osvojen na gostovanju u Slobodnici. Sva 3 boda iz Podvinja ove jeseni odnijeli klubovi iz vrha ljestvice i to: Svačić (Stari Slatinik, Svjetlost (Lužani), BONK (Bebrina) i Tomica.

Ove zime došlo je do promjene trenera seniorske momčadi. Nakon 7. godina prvu ekipu ponovno je preuzeo Ivica Vukoje koji je do sada vodio Školu nogometa Podvinja te je radio s uzrastom pionira.

Povratnik na klupu Podvinja Ivica Vukoje s radom je počeo ovog utorka 23. siječnja te na treninzima ima 19 igrača. Nitko od važnijih igrača ove zime nije napustio klub, dok su među Žuto - plave došli: Luka Panijan i Toni Sedlo iz Željezničara te Dario Marić i Hrvoje Katavić koji su bili u Slavenu iz Trnjana.

Nogometaši Podvinja rade 3 puta tjedno na svom igralištu te u dvorani u Brodskom Vinogorju. Kroz pripremni period planiraju odigrati 5 utakmica, dok za sada imaju dogovorena 3 protivnika. Osim ostanka u ligi trener Ivica Vukoje želi igračima vratiti navike za stalnim radom i treninzima.

Prvu pripremnu utakmicu nogometaši Podvinja imat će 4. veljače na svom terenu protiv MV Croatije, dok će kasnije igrati s Tomicom i Graničarom iz Brodskog Varoša. Prvenstvo u Drugoj ŽNL – centar nastavlja se 3 ožujka, a Podvinje će u 1. kolu na gostovanje u Brodske Zdence kod ekipe koja je na ljestvici 2 boda iza njih.

Zadnje vijesti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

Prouzročio prometnu nesreću s 2,09 promila alkohola u organizmu

I brodsko-posavska policija u akciji “Dani sigurnosti u prometu”

VIJESTI

Puna inspiracije – skrivena blaga hrvatske unutrašnjosti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

FOTO GALERIJA

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD