U nedjelju započinju tradicionalne Dječje svečanosti "U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić"

Ove se godine obilježava 144. obljetnica rođenja poznate brodske književnice Ivane Brlić-Mažuranić. U spomen na dječju spisateljicu, Grad Slavonski Brod sa brojnim udrugama i ustanovama već tradicionalno organizira Dječje svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić – Mažuranić“.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.04.2018


 Kako je najavljeno na konferenciji za medije, program otvorenja Dječjih svečanosti pod nazivom „Priče iz davnina“ započinje u nedjelju 15. travnja u 16,00 sati na glavnom gradskom trgu. Građani će tada moći uživati u izvedbi Umjetničke organizacije "Slavonski Brodvej" , uz sudjelovanje Satiričkog kazališta mladih te Dramskog studia "Tintilinić". U sklopu programa bit će održano i tradicionalno podizanje zastave Dječjih svečanosti te predaja ključa grada djeci.

U tjednu bajki naši najmlađi će moći vidjeti kazališne predstave, izložbe, likove iz bajki na gradskom Korzu, sudjelovati u radionicama, slušati bajke koje će im pričati bajkopričalica i još puno toga.

U programima manifestacije tradicionalno sudjeluju brodska djeca i mladi te gosti iz cijele Hrvatske i Grada Celja- koji su uključeni kroz sudjelovanje u programima ili kao posjetitelji. Ranijih je godina Slavonski Brod tijekom Dječjih svečanosti posjetilo preko 5.000 djece, a jednaka zainteresiranost za plovidbu Ivaninim svijetom bajki očekuje se i ove godine.

Sve informacije, kao i cjelokupan program, objavljeni su na službenim stranicama manifestacije: www.usvijetubajki.org , dok program možete pogledati i u nastavku:

Program Dječjih svečanosti  "U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić"

Zadnje vijesti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

Prouzročio prometnu nesreću s 2,09 promila alkohola u organizmu

I brodsko-posavska policija u akciji “Dani sigurnosti u prometu”

VIJESTI

Puna inspiracije – skrivena blaga hrvatske unutrašnjosti

HTZ kreirao novu online brošuru za promociju kontinentalnog turizma

FOTO GALERIJA

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD