U naletu na udarnu rupu, lakše ozlijeđen biciklist

U petak, 13. svibnja u poslijepodnevnim satima u ulici V. Klaića u Slavonskom Brodu, lakše je ozlijeđen biciklist.

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.05.2022
U naletu na udarnu rupu, lakše ozlijeđen biciklist


 Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 66-godišnjak upravljao biciklom i kretao se spomenutom ulicom te je došlo do pada vozača s bicikla, uslijed naleta na udarnu rupu na kolniku.

U ovom prometnom događaju, biciklist je lakše ozlijeđen, a nakon pružene liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu, pušten je kući. Na mjesto događaju, izašli su djelatnici tvrtke za održavanje cesta, koji su obilježili i sanirali nastalo oštećenje kolnika.

PROŠLOTJEDNI NADZORI PROMETA NA CESTAMA

Na prometnicama u nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, od 9. do 15. svibnja 2022. godine, dogodilo se ukupno 18 prometnih nesreća, od kojih pet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i 13 prometnih nesreća s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama ukupno je ozlijeđeno sedam osoba: dvije osobe su zadobile teže, a pet lakše tjelesne ozlijede.

U spomenutom razdoblju, policijski službenici su utvrdili 311 prometnih prekršaja, od čega: 113 prekršaja nepropisnih brzina, 46 prekršaja nekorištenja zaštitnog sigurnosnog pojasa, 26 prekršaja korištenja mobitela tijekom vožnje na nepropisan način, 19 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili droga, te su utvrđeni i drugi prometni prekršaji (osam prekršaja nekorištenja zaštitne kacige, pet prekršaja upravljanja neregistriranim vozilom…).

Najveća nepropisna brzina od 103 km/h utvrđena je u naseljenom mjestu, izmjerena je u Bukovlju, a kojom se kretao 28-godišnji vozač osobnog automobila. Najveća koncentracija alkohola od 2.75‰, očitana je u petak, oko 18.30 sati, u organizmu 60-godišnjaka, koji je u Ljupini upravljao traktorom. 

Policijski službenici nastavljaju i dalje s nadzorima prometa te pozivaju sudionike u prometu na oprez i poštivanje odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Zadnje vijesti

Decospan Mato Furnir najuspješniji poduzetnik u 2021. godini u izboru Fine

Održana radionica o uvođenju eura u Republici Hrvatskoj

Ivanu Nakiću i Marku Cipriću 4. Zlatna bućka

FOTO GALERIJA

Galeb pobjednik turnira Tintilinić 2022.

Svečano obilježen Dan općine Klakar

Tradicijski vikend u Vrpolju uz prvu reviju narodnih nošnji i smotru folklora

Održana smotra folklora 20. jubilarnih Oriovačkih žetvenih svečanosti

Staroslatiničko ljeto oduševilo posjetitelje uz nastupe KUD-ova, tamburaša i neponovljive Cecilije