U javnosti se svađali, tukli i opijali

U vremenu od 3. do 6. srpnja, na području Policijske uprave brodsko-posavske, policijski službenici su intervenirali četiri puta povodom dojave o remećenju javnog reda i mira.

Autor: Brodportal | Datum objave: 06.07.2020
U javnosti se svađali, tukli i opijali
 Dana 3. srpnja, u 10 sati, u Trnakovcu, javni red i mir su remetili 56-godišnjak i 63-godišnjak, međusobno se svađajući i psujući. Slijedi podnošenje optužnog prijedloga.

Također dana 3. srpnja, u 11.55 sati, u Novoj Gradiški, u gradskom parku, 60-godišnjak i 62-godišnjak su na javnom mjestu konzumirali alkoholna pića. U organizmu 60-godišnjaka očitana je koncentracija alkohola u organizmu od 1,86 promila, a u organizmu drugoga 0,99 promila. Policija protiv obojice podnosi optužne prijedloge Općinskom sudu.

U Kruševici, dana 4. srpnja, oko 21 sati, zbog ranije narušenih međuljudskih odnosa, javni red i mir remetio je 57-godišnjak, koji je udario 38-godišnjaka, nanijevši mu ozljedu u vidu crvenila. Policijski službenici protiv 57-godišnjaka podnose optužni prijedlog mjerodavnom Općinskom sudu zbog počinjenog prekršaja. 

Dana 4. srpnja, oko 22 sati, u Novoj Gradiški, na terasi ugostiteljskog objekta, u alkoholiziranom stanju, 27-godišnjak (2,94 promila) i 39-godišnjak (2,36 promila) su remetili javni red i mir, koji su vikali i psovali jedan na drugoga, da bi u jednom trenutku 39-godišnjak udario 27-godišnjaka. Policijsku službenici su obojicu zadržali u službenim prostorijama policije na otriježnjenju. Također su liječnički pregledani, te je utvrđeno da nemaju nikakvih ozljeda. Policija protiv obojice podnosi optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, kao i protiv 19-godišnje zaposlenice ugostiteljskog objekta koja je usluživala alkoholna pića osobama koje su već bile pod utjecajem alkohola. 

Zadnje vijesti

Ljetno nevrijeme pohujalo Slavonskim Brodom

Gradsko kupalište na Savi i ove godine mnogima rješenje za potrebno osvježenje od ljetnih vrućina

Jedna novooboljela osoba od SARS-CoV-2 u protekla 24 sata

FOTO GALERIJA

Projekt Zaželi u Općini Klakar bliži se kraju nakon dvije godina nemjerljive pomoći starijim korisnicima

Članovi HKUU "Trenk" NG iznenadili nastupom na otoku Pagu

Vole je bikeri, pivoljupci, gurmani, vrijeme je da i vi otkrijete njezine ljepote

[FOTOGALERIJA] Vrpolje: novozaređeni svećenik fra Gabrijel Bošnjak proslavio svoju Mladu misu

Mladi Brođani prvaci Hrvatske u malom nogometu