U Brodu i Gradiški predane bombe

U proteklih nekoliko dana, dvoje građana s područja Slavonskog Broda i Nove Gradiške, prilikom obavljanja građevinskih radova, pronašli su u stambenim objektima tri ručne bombe.

Autor: Brodportal | Datum objave: 30.03.2022
U Brodu i Gradiški predane bombe


 Građani su o pronalasku odmah obavijestili policiju na broj 192, nakon čega su na dogovoreno mjesto pristupili policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu, koji su ubojita sredstva preuzeli i pohranili u prostorije policije do uništenja.

Napominjemo da je akcija „Manje oružja-manje tragedija“ još uvijek u tijeku, za sigurniju budućnost bez oružja, te da građani bez sankcija mogu predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način će učinit svoj dom sigurnijim, a možda će time i spasiti nečiji život.

Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći, vozilom bez policijskih obilježja.

Dnevni sažetak

U protekla 24 sata, na području u nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, evidentirana su četiri kaznena djela. Na prometnicama u nadležnosti rada policijske uprave evidentirane su tri prometne nesreće i to: dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. U području javnog reda i mira, nisu evidentirani slučajevi  narušavanja javnog reda i mira.

Zadnje vijesti

Decospan Mato Furnir najuspješniji poduzetnik u 2021. godini u izboru Fine

Održana radionica o uvođenju eura u Republici Hrvatskoj

Ivanu Nakiću i Marku Cipriću 4. Zlatna bućka

FOTO GALERIJA

Galeb pobjednik turnira Tintilinić 2022.

Svečano obilježen Dan općine Klakar

Tradicijski vikend u Vrpolju uz prvu reviju narodnih nošnji i smotru folklora

Održana smotra folklora 20. jubilarnih Oriovačkih žetvenih svečanosti

Staroslatiničko ljeto oduševilo posjetitelje uz nastupe KUD-ova, tamburaša i neponovljive Cecilije