U 65. godini želi izdati prvi roman, ali treba pomoć

Svatko od nas ima neku životnu želju. Za nekoga je to kupovina automobila, zasnivanje obitelji, kupovina nekretnine, putovanje… Lista takvih aktivnosti jako je brojna, nekima se ostvari jedna, a nekima sve. Autor Branko Tolić ostvario je puno želja i otkad zna za sebe bavi se pisanjem, ima pedesetak neobjavljenih zbirki pjesama, pripovijetki i anegdota, ali najveću želju u svom spisateljskom radu nikako nije uspio realizirati.

Autor: Brodportal | Datum objave: 17.03.2021
U 65. godini želi izdati prvi roman, ali treba pomoć


 Prije tri godine napisao je i roman Val života, a knjiga je to u kojoj će svatko pronaći dio sebe. Sada po prvi put u svojih 65 godina života želi i službeno objaviti djelo. Njegov dio posla završio je, sva su slova i rečenice na svom mjestu, likovima je stvorio svijet.

- Svi koji me znaju ujedno i znaju koliko mi je velika ljubav prema pisanju. Uostalom suprugu Maricu sam isto tako osvajao i kroz pjesme koje sam joj znao pisati. Ona i sinovi Robert i Vedran mi pomažu oko knjige kako bi se ona izdala. Veliko hvala svima onima koji odluče podržati tiskanje romana – rekao je autor Branko Tolić.

Glavni lik romana Alen je pošten mladić, svestran, pun energije i životne volje, zanima ga apsolutno sve s čime se susretne na životnom putu. I svemu daje smisao, svemu daje dubinu. Da je rođen koje stoljeće ranije, sasvim sigurno bi bio pustolov i otkrivao nove svjetove. No, rodio se u Zenici neposredno prije rata, živio zbog toga i u Zagrebu, od najranijih dana naučio što život može odnijeti i što može donijeti. Zato je ispunio svaki dan koliko god je mogao. A prazninu koju mu je donijela nepravedna i tako životno-ironična tragedija ispunio je ljubavlju koja se dogodi jednom u životu. Samo, ne prepoznaju je svi. Nažalost po Alena, kako mu je u životu stigla sreća, tako se našao na kušnji i snašla ga je nesreća. Iznimna nesreća, ona s kakvima se susrećemo u noćnim morama.

Kako se sve razvija i kako završi doznat ćete kad knjiga bude objavljena, a tu možete pomoći upravo vi - donacijom. Budite dio jednog životnog projekta, pomozite da "Val života" stigne do obale. Podržati tiskanje knjige možete na sljedećem linku: https://gogetfunding.com/knjiga-val-zivota

Iznos naveden u kampanji bit će dovoljan da se pokrije cijela financijska konstrukcija za nakladu od 300 knjiga. Cilj nije zarada, cilj je ostvariti životnu želja. Knjiga će u tisak ići krajem travnja, a planirane promocije su tijekom svibnja.

Više informacija možete pogledati na službenoj stranici: https://brankotolic.com.

 

Zadnje vijesti

Vanesa brončana na Europskom prvenstvu

Udruga Marsonia Zagreb okuplja sve zagrebačke Brođane na jednome mjestu

48 novooboljelih osoba od Covid-19 u proteklih 24 sata

FOTO GALERIJA

Obilježena 30. obljetnica pogibije pripadnika 105. bjelovarske brigade

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje