U 10 ujutro 50-godišnjaku izmjerena koncentracija alkohola od 3,57 promila

Policija evidentirala nekoliko narušavanja javnog reda i mira

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.07.2021
U 10 ujutro 50-godišnjaku izmjerena koncentracija alkohola od 3,57 promila


 Tijekom jučerašnjeg dana 27. srpnja, policijski službenici su intervenirali nekoliko puta zbog narušavanja javnog reda i mira.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, oko 10 sati, postupali su u Slavonskom Brodu, povodom dojave o narušavanju javnog reda i mira. Pritom su utvrdili da je 50-godišnjak verbalno napao 50-godišnjakinju te je na javnom mjestu konzumirao alkoholno piće. Izvršenim alkotestiranjem počinitelja prekršaja, očitana je koncentracija od 3,57 g/kg alkohola u krvi u organizmu ispitanika. Alkoholizirani počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola.

Na području općine Okučani, oko 12,30 sati, javni red i mir verbalno su narušavali 20-godišnjakinja i 25-godišnjak. Nadalje je utvrđeno da je 25-godišnjak bacio mobilni telefon vlasništvo 20-godišnjakinje, koji se oštetio. Zbog počinjenog kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari, 25-godišnjak je ispitan od strane policije, koja dostavlja posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao dopunu kaznene prijave.

Istog dana, u ugostiteljskom objektu u Slavonskom Brodu oko 23,30 sati, nezadovoljna uslugom usluživanja pića, 42-godišnjakinja je verbalno napala 26-godišnju zaposlenicu ugostiteljskog objekta. Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja, 42-godišnjakinja je nastavila remetiti javni red i mir vikom, psovanjem i vrijeđanjem policijskih službenika. Počiniteljica prekršaja je dovedena u policijske prostorije, gdje joj je očitana koncentracija alkohola u krvi od 1,73 promila, nakon čega je zadržana u prostorijama policije do prestanka djelovanja utjecaja alkohola. 

Policija protiv svih počinitelja prekršaja, policija podnosi prekršajne prijave zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

Zadnje vijesti

Marsonia do prve gostujuće pobjede u Pleternici nakon preokreta

42 novooboljelih osoba od Covid-19 u protekla 24 sata

Donosimo raspored cijepljenja za idući tjedan

FOTO GALERIJA

SIkirevački motivi rame uz rame s najboljim hrvatskim i europskim čipkama

Dovršavaju se infrastrukturni radovi na Kući Brlić

Započelo postavljanje umjetne trave na pomoćnim terenima stadiona kraj Save

10. Dječji sajam oduševio najmlađe Brođane

Novogradiški "Trenkovci" na vikendu na otoku Pagu kao priprema za Vinkovačke jeseni