TWISTER SMILE ŠKOLICA 23.09. U CITY COLOSSEUMU

Volimo školu i slavimo školski povratak uz zabavne radionice, photo booth, bodypainting i natjecateljske igre.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.09.2017
Škola je već počela, polako se uhodavamo u radni školski ritam i volimo druženje s prijateljima. City Colosseum i Twister igraonica pozivaju sve mališane na besplatni zabavni program da još jednom proslavimo početak ove školske godine uz stara i nova poznanstva. Zabava se i ovog vikenda nastavlja u City Colosseumu, a očekuje Vas besplatni zabavni školski program i natjecateljsko druženje. Pozivamo mališane da se pridruže zabavi, igri i smijehu u Twisteričnoj zabavi.

Subota, 23.09. od 17h do 19h uživamo u zabavnom programu TWISTER SMILE ŠKOLICA koji je namijenjen svim mališanima koji se žele upustiti u smile avanturu.

ŠKOLSKA RADIONICA „FUNNY PERNICA“ – pribor iz školske klupe nije samo za pisanje i učenje, a ove subote saznajte kako pernica može biti jako zabavna uz pomoć mašte.

EMOJI BODYPAINTING -  uroni u šareni svijet nasmijanih boja, a sada možeš oslikati lice i tijelo jer trebamo biti što veseliji i razigraniji u dobrom društvu veselih smajlića.

EMOJI  PHOTO BOOTH – uvijek se dobro zabavljamo uz Twister photo booth kutke, a tako će biti i ovoga vikenda. Da li ima nešto bolje od super  fotki za sjećanje i naravno društvene mreže? Naravno da nema, zato se vidimo ovog vikenda u City Colosseumu.

NATJECATELJSKA IGRA „KLIMAVI SMAJLIĆ“ - dođi, zaigraj, okušaj sreću i potrudi se da tvoj smajlić ipak ostane na nogama, a najspretniji natjecatelji će biti nagrađeni.

Vidimo se u subotu 23.09. od 17h do 19h u društvu vesele smile ekipe uz koju je zabava uvijek nezaboravna.  Program je besplatan za sve posjetitelje City Colosseuma i odvija se na 1.katu City Colosseuma ispred igraonice Twister. Pozivamo sve naše male i velike posjetitelje da se pridruže i s nama dobro zabave. Vidimo se u City Colosseumu jer to je Vaš centar shoppinga i zabave. 

Web: www.city-colosseum.hr 

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCIuj4lvXH5Htj5nY7NPbJJw

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM 

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE 

Zadnje vijesti

Započinje isplata preostalih potpora poljoprivrednicima

Bilfinger Berger AG postao većinski vlasnik Đuro Đaković Montaže

Županija privremeno obustavlja donacije koje su dodijeljene javnim pozivima

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji