Tvrtka Šprajc THD obilježila 30 godina postojanja i otvaranje salona namještaja

Svečani trenutak za uglednu slavonskobrodsku tvrtku Šprajc THD. Ove godine slave 30 godina kontinuiranog uspješnog poslovanja.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.09.2021
Tvrtka Šprajc THD obilježila 30 godina postojanja i otvaranje salona namještaja


 Od samih početaka tvrtka se uspjela čvrsto pozicionirati na tržištu gradnje objekata, stambenih nestambenih zgrada. Povjerenje klijenata raste, a s godinama projekti postaju sve veći i zahtjevniji poput kajak kanu kluba i zgrade pedijatrije Doma zdravlja u Slavonskom Brodu, rekao nam je Hrvoje Šprajc, direktor tvrtke te dodaje da nastavljaju s brojnim građevinskim projektima u Sl. Brodu no i Dljem Hrvatske.

Uz veliku godišnjicu u Šprajc THD-u imaju još jedan razlog za slavlje. Naime, od danas je otvoren salon namještaja na adresi Sjeverna vezna cesta 13. Rezultat je to ulaska tvrtke u još jednu srodnu tržišnu nišu, proizvodnju namještaja.

Sada tako Šprajc THD nudi opremu za cijeli dom. Od spavaćih soba i garderobe koje je plijenila pozornost na otvorenju pa sve do kuhinja, uredskih prostora, dječjih soba...sve po mjeri, radi se u suradnji s kupcima. 

S ponudom vrhunskog namještaja koji uz moderni dizajn nudi i visoku funkcionalnost mogla se prije službenog otvorenja upoznati brojni poslovni partneri, suradnici i prijatelji na svečanom prijemu održanom  petak. Za sve svoje poslovne partnere, suradnike i prijatelje Šprajc THD organizirao je razgled salona uz koktel party, a u svečanom šatoru sve je goste dodatno zagrijao Slavonija Bend i Indira.

Za sve svoje poslovne partnere, suradnike i prijatelje Šprajc THD organizirao je razgled salona uz koktel party, a u svečanom šatoru sve je goste dodatno zagrijao Slavonija Bend i Indira.

Uz dobru atmosferu i ambiciozne planove Šprajc THD poziva sve Brođane da slijedećih dana posjete novi salon namještaja na adresi Sjeverna vezna cesta 13 i uvjere se u vrhunski dizajn i funkcionalnost njihovog namještaja. 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Više narušavanja javnog reda i mira tijekom vikenda u alkoholiziranom stanju

FOTO GALERIJA

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška

Župan Marušić obišao radove energetske obnove novogradiške bolnice