Turistička zajednica vas poziva na brodsku Fišijadu, u petak 3. srpnja!

Brojne ljubitelje ribljeg paprikaša i tradicionalnog druženja na brodskoj Fišijadi obradovala je vijest da će ova tradicionalna manifestacija u gradu Slavonskom Brodu, pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda i u organizaciji gradske Turističke zajednice održati u petak, 3. srpnja.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 17.06.2020
Turistička zajednica vas poziva na brodsku Fišijadu, u petak 3. srpnja!


 Brodska Fišijada, Otvoreno prvenstvo grada Slav.Broda u kuhanju fibljeg fiša, ističu u gradskoj TZ, bit će na prostoru parkirališta stadiona kraj Save, s početkom u 16 sati. U sklopu prvenstva u organizaciji turističkog klastera "Slavonska košarica", dodaju, održat će se i prigodni sajam "Slavonija na Savi“, a tijekom završnog dijela programa na središnjoj pozornici, od 20 sati, prije samog proglašenja najboljih fiš majstora prvenstva, upriličit će se dodjela priznanja i nagrada najuspješnijima u proljetnim akcijama natjecateljskog karaktera koje provodi Turistička zajednica, poput izbora gradskog naj restorana, bara, balkona, prozora, terase, pretkućnice...

Gradska TZ će u sklopu Fišijade omogućiti ugostiteljima i pružateljima tzv.komplementarnih turističkih usluga (prodavatelji kokica, sladoleda isl.), zainteresirane za pružanje ugostiteljskih usluga/prodaju robe, da interes za isto mogu iskazati u Turističkom uredu, na Trgu pobjede 28/1, tel. 035/447-721, radnim danom od 9 do 14, zaključno u srijedu 24.lipnja. S obzirom da je prostor namijenjen pružanju ugostiteljskih i ostalih turističkih usluga ograničen, prednost u vezi zakupa prostora i odabira lokacije imat će oni subjekti koji prvi iskažu interes. Informacije namijenjene osobama (pravnim i fizičkim) zainteresiranim za sudjelovanje na Fišijadi u svojstvu natjecatelja uslijedit će do kraja ovoga tjedna.

Zadnje vijesti

U Slavonskom Brodu uskoro gradnja još dvije zgrade i deset stanova za mlade obitelji

Petero ozlijeđenih, jedan teško, u prometnoj nesreći kod Slobodnice

Još pet novih slučajeva zaraze virusom COVID19

VIJESTI

POPTISAN UGOVOR S IZVOĐAČEM RADOVA

U Slavonskom Brodu uskoro gradnja još dvije zgrade i deset stanova za mlade obitelji

FOTO GALERIJA

Zadnji dan manifestacije Dani Slavonca u Brodskom Stupniku za sve ljubitelje nogometa

Apostolski ordinarij mons. Milan Stipić posvetio drevnu ikonu Presvete Bogorodice

Slavonac iz Bukovlja pobjednik Memorijalnog turnira NK Budainka Kolonija

Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Gradsko kupalište na Savi i ove godine mnogima rješenje za potrebno osvježenje od ljetnih vrućina