Turistička zajednica BPŽ na Međunarodnom sajmu lova, ribolova i turizma u Varaždinu

Turistička zajednica Brodsko–posavske županije predstavila se na 24. Međunarodnom sajmu prirode, lova, ribolova i turizma u Varaždinu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.10.2019
Turistička zajednica BPŽ na Međunarodnom sajmu lova, ribolova i turizma u Varaždinu
 Sajam je održan u Areni Varaždin od 11. do 13. listopada, a na sajmu je bilo preko 100 izlagača iz Hrvatske,  Austrije, Njemačke, Slovenije, Italije, ali i iz dalekog Pakistana.

Na sajmu su na štandu Brodsko–posavske županije prvi dan goste dočekali sa svojom turističkom ponudom i bogatim izborom promotivnih materijala, Mato Grgić- predsjednik Lovačkog saveza Brodsko- posavske županije i Željko Vlaisavljević - inženjer lovstva i zaštite prirode  te stručna ososba u lovstvu i zaštiti prirode za provođenje lovogospodarske osnove i trofeja divljači . U ime Turističke zajednice je bila direktorica Turističkog ureda Ružica Vidaković.

Nakon svečanosti otvorenja prvi dan štand je posjetio i gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok  Uz veliki broj izlagača na sajmu je iskazan i veliki interes za ovu vrstu promocije i turističkih potencijala od strane svih posjetitelja, predstavnika agencija i ljubitelja lova, ribolova i prirode. 

Također je prvi dan održan i radni sastanak nacionalnog savjeta ”Okusi hrvatske tradicije” u suradnji sa  DMK Vall 042 d.o.o. iz Varaždina,  s kojom Turistička zajednica BPŽ surađuje na projektu brendiranja eno gastro ponude od 2017.

U sklopu ovoga projekta Brodsko posavska županija je partner i do sada je angažirala 15 restorana. Važno je istaknuti da je projekt obuhvatio do sada deset županija. Dogovorene su marketinške aktivnosti koje će se provoditi na nacionalnoj razini putem nacionalnih medija tijekom studenog i to za sve restorane koji su nositelji standarda ”Okusi hrvatske tradicije”, u našoj županiji ”Okusi graničarskog posavlja”.

Nastup na sajmu i aktivnosti oko projekta brendiranja eno gastro ponude su dio zadaća i ciljeva Turističke zajednice Brodsko – posavske županije koje provodi u 2019. Također nastupe na sajmovima u Hrvatskoj podupire i sufinancira Glavni ured HTZ-a kao i Brodsko–posavska županija kroz ciljane i odobrene projekte.  

Zadnje vijesti

Brodsko-posavska županija bez novooboljelih osoba od Covid-19

U Budainka Koloniji zadovoljni sa sezonom u 1. ŽNL

Županijska Turistička zajednica i Lučka uprava SLavonski Brod krenuli u projekt razvoja riječnih krstarenja na Savi

FOTO GALERIJA

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline

Započinju radovi na obnovi Kuće Brlić

Otvorena izložba „Izbor radova iz kabineta akvarela Galerije umjetnina grada Slavonskoga Broda“