Troje lakše ozlijeđenih u prometnoj nesreći u podvožnjaku u Osječkoj

U Slavonskom Brodu, na kolniku Osječke ulice (unutar podvožnjaka), dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila, te su pritom tri osobe lakše ozlijeđene.

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.10.2020
Troje lakše ozlijeđenih u prometnoj nesreći u podvožnjaku u Osječkoj


 Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo jer, 69-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste te gustoći prometa, nije na vrijeme uočio vozila ispred, koja su bila zaustavljena zbog prometne situacije. Pritom je došlo do udara prednjeg djela vozila u stražnji dio osobnog automobila ispred (zaustavljen zbog prometne situacije), kojim je upravljao 47-godišnjak. Udareni automobil je odbačen, te udario u stražnji dio osobnog automobila, koji je bio zaustavljen ispred (također zbog prometne situacije), a kojim je upravljao 27-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 47-godišnji vozač i 50-godišnja putnica iz istog automobila, te 52-godišnja putnica iz osobnog automobila kojim je upravljao 69-godišnjak. Protiv 69-godišnjaka policijski službenici podnose prekršajne prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

UHVAĆEN RECIDIVISTA

U nastavku aktivnosti kontinuiranih nadzora prometa, policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje, jučer (27. listopada), u 12.10 sati, u Velikoj Kopanici, zaustavili su osobni automobil, kojim je upravljao 30-godišnjak. Pritom je utvrđeno da je 30-godišnjak upravljao osobnim automobilom, iako mu je prethodno izrečena zabrana upravljanja od 5 listopada do 5. siječnja 2021. godine. Radi se o recidivisti, koji je već prethodno počinio nekoliko sličnih prekršaja. Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose optužni prijedlog mjerodavnom sudu u Slavonskom Brodu. 

Policijski službenici nastavljaju i dalje sa nadzorima prometa s naglaskom na teže prometne prekršaje i recidiviste – vozače koji učestalo čine prometne prekršaje. 

Zadnje vijesti

Oprez u sezoni grijanja: neispravni dimnjaci i instalacije znaju prouzročiti materijalne štete i fatalne ishode

155 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Završena sanacija klizišta na drenovačkom groblju

VIJESTI

VIDEO

Oprez u sezoni grijanja: neispravni dimnjaci i instalacije znaju prouzročiti materijalne štete i fatalne ishode

FOTO GALERIJA

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu

Koracima i stopama Andrije Štampara

Kadetsko-juniorska ekipa Karate kluba Slavonski Brod prvaci Hrvatske

Kardinal Puljić; "Prevažno je da među vama bude prava sloga, jer neprijatelj želi sijati mržnju, nerazumijevanje"

Održana edukativna i razumljiva radionica za novinare u projektu “Zajednica bez granica”