Treći Olić u sastavu Marsonije

Olić ponovno u Marsoniji!!! Ne, nije riječ o Ivici, već o Ivanu! Nije riječ niti o Oliću iz Davora, već o onom iz Ruščice.

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.07.2021
Treći Olić u sastavu Marsonije


 Nakon reprezentativca Hrvatske Ivice Olića, u Marsoniji je igrao Zvonimir Olić koji je danas u Švedskoj, dok je njegov 7 godina mlađi brat Ivan od ovog ljeta postao članom bijelo-crne obitelji. Treći Olić u Marsi Ivan rođen je 27. svibnja 1999. godine te se sada nakon 6 godina vratio u klub u kojem je i počeo svoju nogometnu karijeru.

Naime, Ivana Olića u limačima, pa u mlađim i starijim pionirima te kadetima Marsonije trenirali su: Bernard Brnjić, Marijan Zovko, Ilija Marić, Ivan Blatančić i Zlatko Stepić. Iz kluba odlazi prema Koprivnici u Slaven Belupo u kojem je bio u izlaznim kadetima i ulaznim juniorima, da bi nakon toga kao izlazni junior 6 mjeseci proveo u Gorici koja je tada bila na putu plasmana u Prvu HNL. Svoj seniorski put počeo je u slovenskom drugoligašu Ankaranu, da bi mu posljednji klub iz kojeg se vratio u Marsoniju bilo Jedinstvo iz Bihaća, član Prve lige Federacije BiH. U Ankaranu i Jedinstvu Ivan Olić bio je standardni član prve postave na poziciji lijevog bočnog.

S obzirom da su bijelo-crni ovog ljeta ostali bez jedinog lijevog bočnog iz prošle sezone Ivana Božića, povratak njegovog imenjaka slavnog prezimena je odlična stvar za igrača, ali i za sami klub. Ivanu Oliću želimo puno dobrih igara u Marsinom dresu te da svojim igrama opravda prezime koje nosi.

Zadnje vijesti

Pronašao ubojito sredstvo i odmah pozvao policiju

Sutra se otvara klizalište u Tvrđavi Brod

Prevaren prilikom prodaje ruksaka

VIJESTI

Manje oružja, manje tragedija

Pronašao ubojito sredstvo i odmah pozvao policiju

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Pogled iza kamere na snimanju spota Mateja Matijevića za srpske zvijezde u Beogradu

FOTO GALERIJA

Sutra se otvara klizalište u Tvrđavi Brod

Deset godina Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije kroz fotografije

Novi autobusni kolodvor pušten u rad

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Advent u Brodsko-posavskoj županiji nikad atraktivniji