TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Tim Ranča Ramarin je na unikatan način održao promociju svojih vina i kompletne ponude! Naime, ugostili su gurmane - food blogere i influencere koji su mogli uživati u pomno osmišljenim jelima koja su izvrsno sljubljena s unikatnim Vinima Ramarin.

Autor: Brodportal | Datum objave: 14.09.2020
TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin


 Večer je započela obilaskom Ranča i neizostavnim jahanjem koje je vodila Rea Lipovac i njen suprug Davor, inače, voditelji škole jahanja na Ranču Ramarin.

Lajtmotiv ovog gastronomskog putovanja je bio Traminac Ramarin, izborna berba bobica, vino koje je prvo dobilo markicu Zavoda za vinarstvo i vinogradarstvo te je ocijenjeno s visokim 91 bodom. Baš zbog slatkog traminca i kompletan meni je bio sladak, ali na jedan drugačiji način.

Gosti su bili oduševljeni menijem koji je sadržavao mnoštvo tradicionalnih namirnica koje su pripremljene na ne tako tradicionalan način! Tako su za hladno predjelo kušali domaći sir preliven slanom karamelom sljubljen s Graševinom Ramarin - kasna berba 2018. Gastronomsko putovanje se nastavilo gustom juhom od šećerca, a nakon juhe stigao je lungić u umaku od Crnog Pinota Ramarin s grilanom palentom i dimljenim sirom. Izvrsno je uz to jelo išao Crni Pinot Ramarin, izborna berba 2018.

A u desert je išla zvijezda večeri - Traminac Ramarin! Tačkama od oraha odlično je komplimentirao izvrsni wine chatou od traminca, a desert je dodatno zaslađen s Tramincem , izbornom berbom bobica!

Kako je večer bila posvećena vinu, Josip Galović je svojim zanimljivim predstavljanjem gostima približio svaku vrstu Vina Ramarin!

Ranč Ramarin je obiteljski posao, Anja Galović: "Svaki član je zadužen za svoj dio posla, međusobni savjeti su uvijek dobro došli, a sve nesuglasice riješimo uz čašu Vina Ramarin." Također, ono što je Anja naglasila – svi članovi osoblja Ranča, uz obitelj na čelu, čine ovu priču uspješnom jer svaki "kotačić" radi kao jedan.

Za potpuni doživljaj Ranča, gosti su noćili u modernim bungalovima Ranča Ramarin, a ujutro ih je dočekao pravi slavonski doručak!

Kompletnu ideju je podržala i Turistička zajednica Brodsko -posavske županije, na čelu sa direktoricom Ružicom Vidaković koja je u kratkom obraćanju istaknula kako je Ranč pravi primjer rada i sloge jedne obitelji, koji rezultira nevjerojatnim uspjehom.

Ranč Ramarin je pokazao Slavoniju kakvu želimo vidjeti - naprednu, punu snage i volje za radom, tradicionalnu, a ipak modernu.

Zadnje vijesti

Kako su se do sada škole snašle u covid situaciji?

Suvremena plesna predstava "Prostor ni ja" u Galeriji Ružić

Nevjerojatna polusezona nogometaša Omladinca iz Gornje Vrbe!

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu