Top dance na pripremama za nastavak sezone

Športski plesni klub TOP DANCE ovih dana završava pripremne treninge za drugi dio natjecateljske sezone. Na pripremama sudjeluju 33 iskusna sportaša pod rukovodstvom trenera Igora Vinkovića.

Autor: Brodportal | Datum objave: 31.08.2019


 12 sportašica iz skupine PINK STARS pripremaju se intenzivnije od ostalih jer već 05.10. u Pragu sudjeluju na Svjetskom prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu kao predstavnice hrvatske reprezentacije. Za sve ostale članove kluba, prvo natjecanje je 12.10. u Osijeku.

Osim gostovanja na natjecanjima, ove godine Top dance organizira mega događaj povodom obilježavanja 25. obljetnice tradicionalnog natjecanja u akrobatskom rock'n'rollu SLAVONIJA OPEN. Naime, 26.10. (subota) u Sportskoj dvorani Vijuš organizirat će Svjetski Kup u 5 kategorija za parove i formacije gdje će nastupiti elitni svjetski sportaši u akrobatskom rock'n'rollu. Očekuje se preko 500 vrhunskih natjecatelja iz najmanje 15 zemalja. Devet sudaca i tri delegata Svjetske rock'n'roll federacije iz 9 država će odlučivati o pobjedniku Svjetskog Kupa u Slavonskom Brodu. Domaćin Top dance će nastupiti sa 22 natjecatelja.

Trener Vinković inače radi i u ruskom klubu iz Saint Petersburga kojeg će na ovom natjecanju predstavljati 20 natjecatelja.

Zadnje vijesti

272 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, jedna osoba preminula

Obilježena 29. obljetnica Vojno-redarstvene operacija Maslenica '93

Muzeju Brodskog Posavlja vraćena vrijedna slika iz 1831. godine, najavljena i nova izložbena sezona

FOTO GALERIJA

Održana Konferencija o budućnosti Europe na temu mladih i održive poljoprivrede

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja