Top dance na pripremama za nastavak sezone

Športski plesni klub TOP DANCE ovih dana završava pripremne treninge za drugi dio natjecateljske sezone. Na pripremama sudjeluju 33 iskusna sportaša pod rukovodstvom trenera Igora Vinkovića.

Autor: Brodportal | Datum objave: 31.08.2019
Top dance na pripremama za nastavak sezone


 12 sportašica iz skupine PINK STARS pripremaju se intenzivnije od ostalih jer već 05.10. u Pragu sudjeluju na Svjetskom prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu kao predstavnice hrvatske reprezentacije. Za sve ostale članove kluba, prvo natjecanje je 12.10. u Osijeku.

Osim gostovanja na natjecanjima, ove godine Top dance organizira mega događaj povodom obilježavanja 25. obljetnice tradicionalnog natjecanja u akrobatskom rock'n'rollu SLAVONIJA OPEN. Naime, 26.10. (subota) u Sportskoj dvorani Vijuš organizirat će Svjetski Kup u 5 kategorija za parove i formacije gdje će nastupiti elitni svjetski sportaši u akrobatskom rock'n'rollu. Očekuje se preko 500 vrhunskih natjecatelja iz najmanje 15 zemalja. Devet sudaca i tri delegata Svjetske rock'n'roll federacije iz 9 država će odlučivati o pobjedniku Svjetskog Kupa u Slavonskom Brodu. Domaćin Top dance će nastupiti sa 22 natjecatelja.

Trener Vinković inače radi i u ruskom klubu iz Saint Petersburga kojeg će na ovom natjecanju predstavljati 20 natjecatelja.

Zadnje vijesti

Taekwon-do klub „In-Nae“ osvojio 24 medalje u Vinkovcima

"DAJEM TI SRCE za Martinu" ovog četvrtka u Sibinju

Derbi u Sibinju pripao Slavoncu iz Bukovlja

NAJČITANIJE DANAS

FOTO GALERIJA

Nikad glamurozniji, veći i spektakularniji Sajam vjenčanja Exclusive u Novoj Gradiški

FOTO GALERIJA

Održana večer Vojvođanskih Hrvata

Minimalna pobjeda Marsonije nad Slogom za ostanak na vodećoj poziciji

Tehnička škola predstavila projekt "Slavonika 5.0" vrijedan 80 milijuna kuna

Uz blagdan Svih svetih položeni vijenci i zapaljene svijeće

Osnovna škola iz Oriovca prvi put partner u dvogodišnjem međunarodnom KA2 projektu