Tisuću mladih na 6. Sava beach partyju u Slavonskom Kobašu

Lijeva obala Save u Slavonskom Kobašu bila je ove subote, 8. srpnja, odredište mnoštva mladih iz svih krajeva Slavonije. Elektronska glazba, odlični DJ-i i ugođaj ravan puno većim festivalima – sve pod istim nazivnikom "6. Sava beach partyja u organizaciji glasovite kobaške Kreativne udruge mladih Limes.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 09.07.2017


 Mladi Kobašani pokazali su da se i u uz obalu save može partijati jednako dobro kao i na jadranskoj obali. Sami su uredili i pozornicu i koktel barove, a topla subotnja ljetna večer i maštoviti tropski detalji stvorili su sjajan ambijent. Uz lokalne DJ-e Adama Živića iz Sikirevaca i Mirka Štimca iz Slavonskog Broda, u Slavonski Kobaš prvi put je stigao i mladi DJ i smaostalni producent Miloš Stankić iz Brčkog, koji je  karijeru počeo već sa 16 godina u lokalnim klubovima. 

 
"Prvi put sam ovdje i mogu vam reći kako je prvi dojam jako dobra, mene je inače teško impresionirati na prvu, ali mladi iz Slavonskog Kobaša su me stvarno ugodno iznenadili i čestitam im na velikom trudu oko organizacije ovog party-a", rekao je DJ Miloš, koji je inače nastupio na poznatim festivalima elektronske glazbe poput Exita, Soundlovers Festivala, Pjena Festa, Music Halla...U njegovim setovima možete čuti uglavnom electro house, big room, ali također i trap. Live mash up-ovi su mu posebna specijalnost.
 
A već nadaleko poznati 'Limesovci' iz Slavonskog Kobaša ustrajno i vrlo uspješno rade punih šest godina. Volonterstvo, pomoć potrebitima, zabava i druženje, poticanje kreativnosti i oblikovanje društva koje pomaže njihova su misija, a uz brojne evente koje organiziraju, Sava beach party jedan im je od većih tijekom godine. Visoko je podignuta ljestvica rada ove udruge mladih. Primjer zajedništva i pozitivne energije. Staze im je utabao mladi Kobašanin Josip Jagodar, koji je 'Limesovce' vodio prvih pet godina. Sve se može u zajedništvu i pozitivi, potvrdili su sinoć mladi Kobašani i njihovi gosti, a tijekom party-a, vrlo pohvalno, nije zabilježen ni najmanji incident.

Zadnje vijesti

Za mlade poljoprivrednike i mala gospodarstva – novi rokovi za prijave

U Bukovlju ocijenjena najbolja mlada vina

Sapci jesenski prvaci 2. ŽNL – skupine A

FOTO GALERIJA

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu

Najmlađi građani dočekali Novu godinu uz Djeda Božićnjaka i vatromet