Tisuće Brođana uživalo uz svirku popularnog S.A.R.S.A

Nekoliko tisuća Brođanki i Brođana uživalo je sinoć na SRC Poloj u Slavonskom Brodu u energičnoj svirci popularnog beogradskog benda S.A.R.S., na prvoj večeri 14 Mega bikers susreta. Prije S.A.R.S.A nastupili su brodski bendovi Bravo Band i Dali Band, a potom i novogradiški Rockeri.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 13.05.2017


 "Bili smo u krugu Slavonskog Broda prije, dva puta ako se ne varam, nedavno smo bili i u Požegi. Nedostajao nam je open air. Poslije šest mjeseci smo ponovno na otvorenom, drago nam je zbog toga, ali i lakše svima nama na bini. Ponekada u zatvorenim klubovima može biti veća buka i sparina, te bude nekada neprijatno, ali open air je uvijek prijatan kao i večeras u Slavonskom Brodu”, rekao je pjevač S.A.R.S.-a Žarko Kovačević – Žare za portal Music Box. Više o atomsferi pogledajte u fotogaleriji.

14. Mega bikers susret u Slavonskom Brodu se nastavlja večeras novim glazbenim poslasticama. Večer otvaraju Rockeri iz Nove Gradiške, ponovno, nakon njih nastupa Prorock, potom opet miljenici publike The Trio, a zatim i zvijezde večeri Zabranjeno pušenje. Nakon njih publiku čeka nastup i lokalnog benda Plagijat. 

 

Zadnje vijesti

Za mlade poljoprivrednike i mala gospodarstva – novi rokovi za prijave

FOTO GALERIJA

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu

Najmlađi građani dočekali Novu godinu uz Djeda Božićnjaka i vatromet