Tigrići došli do svoje druge pobjede u ovogodišnjem prvenstvu

Najmlađa skupina košarkaša u službenim ligama su dječaci koji su rođeni 2007. godine i mlađi.

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.01.2020


 U Slavoniji i Baranji ukupno se u ovoj kategoriji natječe 14 klubova. Oni su podijeljeni u dvije skupine, pa je tako u prvoj 8, a u drugoj 6 klubova. Skupinu A predvode Vrijednosnice Osijek i Borovo koje su bez poraza, dok su tu i dvije slavonskobrodske ekipe. Škola košarke Tigrići već se punih 10 godina natječe u ligama na razini regije, dok od ove sezone najmlađi uzrast do 13. godina ima i Košarkaški klub Brod. Baš su se u 7. kolu međusobno u gradskom susretu sastale ove dvije ekipe, dok je pobjeda sa 43:17 pripala Tigrićima.

Od početka su Tigrići bili u vodstvu pa su nakon prve četvrtine imali 17:6, a na poluvremenu 26:8. Tu dječaci trenera Brune Štefaneka nisu stali te su uoči posljednje četvrtine zabilježili najveću prednost s 33:11 koju su do kraja i povećali na konačnih 43:17. Kod Tigrića je najučinkovitiji s 12 koševa bio Matija Potoč, dok je Jan Babler ubacio 9 poena.

U sastavu dječaka Broda koji su 2007. godište i mlađi najviše poena i to 6 ubacio je Igor Stanković. Do njega su po 4 koša dali Marin Milinković i Leo Čečavac, dok je preostala 3 još postigao Leon Tolić.

Tako su Tigrići došli do svoje druge pobjede u ovogodišnjem prvenstvu, dok su obje imali protiv vršnjaka Broda. Za jedne i druge rezultat u ovom natjecanju ipak nije najvažniji, već da imaju utakmice.

Zadnje vijesti

Održana 8. biciklijada „Tko prvi magarac“

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Zagrebačka Isusovačka akademija uzdignuta na status sveučilišta

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Spartan treninzi pripremili poseban paket članarina za učenike i studente

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“