Teško ozlijeđen alkoholizirani motociklist, 75-godišnjak sletio s ceste, alkoholizirani 69-godišnjak vikao na medicinske djelatnike

Dana 11. rujna, u 9.20 sati, na kolniku Županijske ceste kod Sičica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.09.2021
Teško ozlijeđen alkoholizirani motociklist, 75-godišnjak sletio s ceste, alkoholizirani 69-godišnjak vikao na medicinske djelatnike


 Do prometne nesreće je došlo jer je 75-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu prometnu traku, sletio sa kolnika, udarivši u stablo. U ovoj prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Policijski službenici protiv 75-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog.

Istog dana oko 14 sati, policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći u Gromačniku u kojoj je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede. Policijski službenici Postaje prometne policije su očevidom utvrdili da je 69-godišnjak upravljao biciklom i uslijed alkoholiziranosti od 1,70 promila izgubio nadzor nad biciklom i pao na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći, 69-godišnji vozač bicikla je zadobio lakše tjelesne ozljede, a liječnička pomoć mu je ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu. Prilikom pružanja pomoći, alkoholizirani počinitelj je vikom i galamom narušavao javni red i mir. Policijski službenici dostavljaju odgovarajuća pismena mjerodavnom sudu u Slavonskom Brodu.

U Starom Petrovom selu, u Frankopanskoj ulici, istog dana (11. rujna), u 18.40 sati, dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom. Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo jer je 56-godišnjak, upravljajući neregistriranim i tehnički nepregledanim traktorom (vozeći pritom na blatobranu 51-godišnjaka), skrenuo ulijevo prema poljskom putu, ne vodeći računa o sigurnosti drugih sudionika u prometu. U tom trenutku 35-godišnji motociklist je upravljajući nepropisnom brzinom te pod utjecajem alkohola (0,98 promila), udario u stražnji dio traktora. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist, koji je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Policijski službenici protiv vozača traktora i motocikla podnose odgovarajuće prijave.

Zadnje vijesti

Marsonia do prve gostujuće pobjede u Pleternici nakon preokreta

42 novooboljelih osoba od Covid-19 u protekla 24 sata

Donosimo raspored cijepljenja za idući tjedan

FOTO GALERIJA

SIkirevački motivi rame uz rame s najboljim hrvatskim i europskim čipkama

Dovršavaju se infrastrukturni radovi na Kući Brlić

Započelo postavljanje umjetne trave na pomoćnim terenima stadiona kraj Save

10. Dječji sajam oduševio najmlađe Brođane

Novogradiški "Trenkovci" na vikendu na otoku Pagu kao priprema za Vinkovačke jeseni