Teška vremena, prijatelju moj...

Lijep pozdrav svima koji upravo sjede, piju kavu ili pivo te čitaju ovaj hom..., mislim - prokleti članak. Kako Hrvatu ova tema dira srce i još neka mjesta, savjetujem da ga ne čitate, već dignete stražnjicu od stolice i odete nešto drugo raditi. Ili možda ne? Opasno je danas dići stražnjicu sa stolice jer je time automatski dovodimo u opasnost. Da, oni su došli i ugasili zadnju svijeću u mraku ove države, dovršivši time proces sustavnog uništavanja heteroseksualnog svijeta. Sada je potpuni mrak, a u mraku vrebaju babaroge i divlje zvijeri. Kako se čini - ove babaroge očito su mnogo opasnije od ostalih zvijeri kapitalizma, sudeći prema reakcijama hrvatskog naroda na sam njihov spomen.

Autor: Danijel Ambrozić | Datum objave: 06.06.2013


Narod države u kojoj sam rođen čitavu svoju povijest stenje i uzdiše pod napadima homoseksualaca. Od uvijek su htjeli neovisnost i nikada u povijesti nisu bili skloni idolopoklonstvu. Tako sposoban narod uvijek je za sebe htio najbolje, ali svaki puta se pojave neki novi homoseksualci koji im zagorče dan pa čak i život.

Eto, htjeli su Hrvati da im novci ostaju u državi, da se državu ne pljačka, da njihova snažna vjera živi, ali su opet poraženi pa homoseksualci stalno prevaljuju novce iz državne kase u kasu Vatikana te drugih svjetskih organizacija koje se bave novcem, obično tuđim. Oni su jedini krivi za pljačku i pretakanje u tuđu kasu. Homoseksualci. Jer heteroseksualci bi inače radili sasvim drukčije.

Pa oni homoseksualni Turci, Mađari i Srbi... Hrvatski narod bi oduvijek bio slobodan i svoj, samo da nije bilo homoseksualaca iz inozemstva. Oduzeše im zemlju više puta kroz povijest, uz pljačku i silovanja muškaraca i djece po selima.

A kad smo kod djece, to je tek priča za sebe... Hrvatska djeca do sada su bila netaknuta u potpunosti, bilo je nade za duhovno zdravlje novih hrvatskih naraštaja. Do sada su našu djecu štitili svećenici i svetom palicom istjerivali strah iz nevinih, a sada ni ta palica ne pomaže u opakom naletu homoseksualaca koji hoće da istrijebe građane ove države i unište sve hrvatsko. Srce mi se slama kada vidim da netko hoće ugroziti te prekrasne mlade generacije stoljećima odgajane u hrvatskom svetom i benignom duhu. Ako pustimo da homoseksualci udare po našim najmanjima, tko će onda s koljena na koljeno prenositi povijesno znanje o prežderavanju, lokanju alkoholnih pića, mlaćenju žena i domaćih životinja, ubijanju Srba i Cigana, nogometu, sisama, autima i umjetničkom opusu M. P. Thompsona? Tko će čuvati na svojim zidovima i svojoj djeci za 100 godina pokazivati slike Tuđmana i Ave Karabatić?

Ako nam homoseksualci oduzmu djecu tijekom noći, tko će ih pravilno tretirati u novom zatočeništvu, tko će ih učiti plemenitim vještinama stavljanja petardi u mačje i pseće analne otvore, tko će ih naučiti kako jednim udarcem oboriti „purgera“ ili „dalmoša“?

A što je najgore od svega, ako prepustimo svoju djecu homoseksualcima da ih odvedu (a to oni jako žele - otimati našu djecu, to im je životno sveto poslanje i zadaća prije odlaska s ovog svijeta), što će biti ako ti homoseksualci recimo ne gledaju televiziju ili ne idu na vjeronauk? Zamislite tog užasa... A zamislite tek užas prizora u kojem dijete trči livadom s 2 mame ili 2 tate, zamislite kako beru cvijeće, a do sada su se ponašali normalno pa su svake nedjelje sjedili pred kompjuterom, TV-om, svećenikom ili su pak razdragano nogama bjesomučno šutali maslačke i tratinčice po livadi... Branje cvijeća i valjanje od smijeha po livadi? Ne daj, Bože, tog užasa...

Kako očuvati čisto etničko okružje u današnjim teškim vremenima kada na svakom uglu netko vreba da nas „kresne na prepad“? Kako održati hrvatsku razumnost na nivou? Kako prihvatiti njihovu vjeru u kojoj je Djevac Mario bezgrešno usvojio dijete, a koja prijeti hrvatskim svetim temeljima?

Kako liječiti djecu traumatiziranu noćnim otmicama? Evo, susjedov mali se stalno žali na bolove u donjem dijelu stražnjeg dijela tijela, svako jutro kad se probudi... Ne mogu više toliko svećenika poplaćati da im svakog dana paze na djecu dok su njih dvoje odraslih na poslu. Ali kažu da će nastaviti sa svetom terapijom jer do boljitka mora doći.

A susjeda mi neki dan veli, kad su joj dijete doveli u jednodnevni posjet prije nego ga socijalna služba vratila paru koji ga je usvojio: „Evo, moj mali oduvijek je bio zdrave plave boje poput moje, vidjelo se oduvijek da je moje krvi!“ Dok je to izgovarala, mali se ubacio: „Je, mama, jesam tvoja krv, baš kao i ona u kupaoni, na zidu i na ćošku kuhinjskog elementa gdje ti je tata one večeri masirao glavu kada si rekla da te boli.“ A potom je zaplakala i priznala: „Sada je mali bijel k'o i njegov tata... Više nema tko prenositi tradiciju moje familije prema kojoj su sve žene u njoj bile plave.... (onda je glasno zajecala)... Kupila sam mu igračku Avatara koji je tako sličio na njega i  na mene, a sada ta igračka stoji u praznoj sobi... Nitko joj više neće uz tikove trgati glavu nakon što se završi igranje s ocem...“

Susjed preko puta se pak žali na vremenske prilike. Neki dan dok smo sjedili i opijali se, a on za kasnije planirao nekoga izliječiti palicom za baseball, počeo je kukati o tome kako mu urodi propadaju zbog lošeg vremena te da se navodno polovi Zemlje pomiču zbog tih homoseksualaca, a i klinac mu nije baš sretan što je stalno zbog kiše zatvoren u stanu pa ne može vrebati u parku te čudne pacifiste. Šteta, stvarno šteta - mali mu je tako zdrav i jak, a ovo šugavo vrijeme mu ne dopušta da se bavi tjelovježbom na otvorenom.

Ali nije nam ni zrak nekako svjež, priča se da homoseksualci uništavaju amazonske prašume i prodaju hrvatske vode i šume. Htjeli su zagaditi i jadransku obalu pa su ih morali zgurati u izolirane predjele plaža kako ne bi kvarili kvalitetu jadranske vode. Da ih nije, sve bi oko nas bilo čisto, ne samo more.

I sport su nam pokvarili. Čovječe, mogli smo biti prvaci svijeta u nogometu, a ne treći, samo da nije bilo onog pe***ra Ćire.
Ali nema veze, niti jedan homoseksualac ipak nas ne može skinuti s trona najinteligentnije nacije svijeta... Glavu gore, hrvatski narode, i samo ustraj u svojoj dobroti i načinu života. Isplatit će se kad-tad, vidjet ćete. Možda nekim dobrim rezultatima svojih svetih akcija i reakcija ovih godina već svjedočimo, što vi mislite?

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Copernicus: Pomoć alergičarima kako počinje sezona peludi

"Ograničite slavlja svete Krizme i Prve pričesti na najužu obitelj i kumove!"

21 nova pozitivna osoba u Brodsko-posavskoj županiji

FOTO GALERIJA

Slavonski salaši, rančevi i imanja za savršeno proljetno putovanje

Obilježena 29. obljetnica 103. brigade HVO Derventa

Nadograđuje se "Zlatni cekin" jedina ustanova za rehabilitaciju djece s teškoćama u regiji

Otvorena izložba povodom 100 godina metaloprerađivačke industrije u Slavonskom Brodu

Užasne scene kod Okučana: "Dio ljudi je ispao iz kamiona, ostale su prignječile teške role papira"