Teri trgovina osvojila naslov kod seniora na Koloniji

U dvorani Osnovne škole "Đuro Pilar" na Koloniji održan je 9. Humanitarni malonogometni turnir koji su organizirali Župa Svetog Dominika Savija, Caritas slavonskobrodskog dekanata i Malonogometni klub Kolonija.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 07.01.2019


 Uz seniore na turniru su kroz 5 dana nastupili: limačići, limači, mlađi i stariji pioniri te veterani, dok su se uz mali nogomet igrali turniri u pikadu i beli. Dobar dio prihoda s turnira namijenjen je kupnji uređaja za dječji odjel Opće bolnice "dr. Josip Benčević", pa za opremanje poliklinike Zlatni Cekin te će se omogućiti malom Luki rehabilitacija, odnosno ABA terapija u inozemstvu.

Ove godine je na 9. Humanitarnom malonogometnom turniru na Koloniji kroz 5 dana u 7 kategorija ukupno nastupilo 72 ekipe. Najviše ih je bilo kod seniora čak 30, dok ih je 10 bilo u veteranima. Na turniru mladeži od predlimačića do starijih pionira ukupno su bile 32 ekipe.

U finalu kod seniora igrali su Teri trgovina i Peugeot Auto Expert Gardijska brigada koji su do posljednje utakmice pokazali najviše. Na kraju je do naslova došla Teri trgovina koja je imala po imenima jaču momčad te je bila lagani favorit. Oni su u 10. minuti preko Mateja Sentivanca došli u vodstvo od 1:0, međutim u drugom poluvremenu Peugeot Auto Ekspert Gardijska brigada došla je do poravnanja. Naime, nakon što je Konopek dobio crveni karton zbog igranja rukom izvan 6. metara, brojčanu prednost i igrača više iskoristio je Borna Marinić za 1:1. Taj rezultat do kraja se više nije mijenjao te su pobjednika odlučivali penali. Za Teri trgovinu precizni su bili: Anto Gudelj, Goran Jurić i Antonio Sekulić. S druge strane mrežu Konrada pogodili su Josip Mijić i Marko Družić, dok je udarac Borni Mariniću obranio Željko Konrad što je bilo ključno za Teri trgovinu koja je na taj način došla do naslova pobjednika.

Miroslav Konopek (foto: BrodPortal)

Od pojedinačnih nagrada obje su išle pobjedničkoj ekipi Teri trgovine, pa je tako najuspješniji golman Željko Konrad, dok je najbolji igrač kod seniora Miroslav Konopek. Za 3. mjesto je Percom dostava pliva s 2:0 svladao Monika gradnju. Kod veterana su se u finalu našli kao i prošle godine Taxi Brod i Peugeot Auto Expert. Prošle godine je Taxi Brod izgubio na penale, dok je ove godine dobio nakon udaraca s bijele točke s konačnih 4:3. U regularnom vremenu bilo je 2:2, dok su za Taxi Brod golove dali Igor Toth i Berislav Brnjić, a za Peugeot Auto Expert Josip Jovanovac i Ivica Abramović. Ključne dvije obrane u raspucavanju penala Anti Kruljcu i Josipu Jovanovcu imao je Mario Ravlić koji je bio na golu Taxi Broda.

Najuspješniji golman kod veterana je Zvonko Ćorluka iz Peugeot Auto Experta, dok je Mario Barišić iz Taxi Broda najbolji igrač. Kod predlimačića i limačića najbolji je bio Vinogorac, dok je kod limača naslov pobjednika pripao Željezničaru. U kategoriji mlađih pionira pobijedila je bila Budainka Kolonija, a kod starijih pionira Ferfolja Brod 04.

Zadnje vijesti

Prezentacija klastera Slavonija u mađarskom Pečuhu

Naslov iz Slavonskog Šamca vinkovačkoj Cibaliji

NK Graničar iz Slavonskog Šamca novi županijski prvoligaš

NAJČITANIJE DANAS

NOVI SINGL TAMBURAŠKOG SASTAVA BEHAR

Poslušajte novu pjesmu brodskog Tamburaškog sastava Behar - 'Kada te isprose'

FOTO GALERIJA

"Tijelovo je svetkovina zajedništva i jedinstva u Isus Kristu, koji je jedini pravi Bog i čovjek"

Osječani u državnoj završnici turnira u odbojci

Na državnoj cesti D53 u Rastušju proradila nova kamera za nadzor brzine

Turnir u pogađanju trica u sjećanje na Dražena Petrovića

Više od 250 sudionika svih generacija pedaliralo od Garčina do Grabovca