Teorije zavjere u susjednoj Srbiji

Pogledati sliku u naslovu i jednostavno se ne oteti dojmu uvijek intrigantnih teorija zavjere ovoga puta u obliku kontroliranja vremenskih uvjeta.

Autor: Ivica Janković | Datum objave: 01.10.2014


Istovremeno znajući da je u selu Barajevo u susjednoj Srbiji prije dvije godine instaliran Američki sistem HAARP. Odnosno „Elektronski akcelerator elektromagnetskih valova“ Ili projekt istraživanja s ciljem razumijevanja, stimuliranja i kontrole procesa u ionosferi koja obuhvaća dio zemljine atmosfere u visini između 50-80 km.

A o svemu ostalom u Srbiji se malo zna ili drži  pod strogim velom tajne.

Jesu li poplave rezultat nepažnje rukovanja HAARP sustavom ili je riječ o namjernom ciljanom hokus pokusu, koji je pokazalo se djeluje na širokom području

Što bi ovakva snimka vremenskih prilika ili neprilika iznad Srbije koju je objavila Američka „NSA“ a snimljena je iznad već spomenutog HAARP-a značila običnom čitatelju, narodnom čovjeku ili bolje rečeno svim normalnim ljudima?

Prisjetimo se malo ovogodišnjih poplava, kiše koja je nemilice padala danima i danima, obarala sve moguće rekorde unazad više desetljeća.

Igranje „Bogova“ velikih igrača, velikih političkih sila,obmanjivanje svekolikog zemaljskog pučanstva stavljanje istih na „uzicu“ i držati ih strogo kontroliranim i dirigiranim uvjetima u svakom trenutku i u svakom obliku.

Što je cilj svega toga neizbježno je pitanje? Kontroliranje vremena vjerovano je stvar koja je sad aktualna pa Nam je u jednu ruku i zanimljiva za napisati koje slovo na tu temu.

Što stoji još iza toga? Počeli su odavno zadirati u privatnost selidbom milijuna ljudi na internet a prije toga i još davnije nadziranjem mobilnih telefona pa zatim razno razni „fejsovi, tviteri, rediti“  itd. Itd. Htjeli vjerovati ili ne korištenjem sve te silne elektronike dajemo sliku i priliku sebe na pladnju političnim moćnicima.

S obzirom na sve moguće mogućnosti nekih tamo gore, dolje, preko „bare“ ili planina, neminovno je da isti sakupljanjem svih tih silnih podataka, razgovora, mailova, slika, upisa i pravljenjem psiholoških profila svih pojedinaca puno više znaju o Vama samima nego Vi sami o sebi a s time im je i puno lakše kontrolirati i usmjeravati široke mase u željenom smjeru.

Htjeli ili ne htjeli kad malo bolje razmislimo svi smo pod određenom kontrolom i jurisdikcijom za nečije više ciljeve ma kakvi oni već bili.

Zato dragi moji možda je i bolje da uživamo u ovom lošem kontroliranom vremenu kod se „Bogovi“ zanimaju s njime jer tko zna što slijedi i što Nam donosi sutra u „njihovim“ zamislima i viđenju civilizacije.

Na kraju krajeva, zavjera ili ne, manipulacija ili ne dajem svima Vama na slobodno razmišljanje. Ali jedno je sigurno kad se malo osvrnemo oko sebe vrlo je lako zaključiti da je nešto trulo u „Državi Danskoj“

Zadnje vijesti

Vanesa brončana na Europskom prvenstvu

Udruga Marsonia Zagreb okuplja sve zagrebačke Brođane na jednome mjestu

48 novooboljelih osoba od Covid-19 u proteklih 24 sata

FOTO GALERIJA

Obilježena 30. obljetnica pogibije pripadnika 105. bjelovarske brigade

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje