Techno party za Prvi Maj u Slavonskom Brodu

Zadnjeg dana mjeseca travnja u nedjelju 30. travnja Vas pozivamo na party za Prvi Maj u noćni klub Mexico.

Autor: 0 | Datum objave: 15.04.2017


Ovoga puta umjesto glavnog gosta imamo gošću iz Beograda Sugar Lobby koju je regionalni portal Mixmag Adria uvrstio u 20 najprobitačnih DJ-eva 2016! Mjesto drugog gosta zauzima Nemanja Godjevac, DJ i organizator rodom iz Šabca. Event zatvara naš brođanin Ertax koji je nedavno potpisao za Technodrome, label svima nama dobrog poznatog riječkog matora DJ Ogija. Večeru otvara warm up DJ kojeg će te saznati dolaskom na sami event.

Malo o glavnim gostima:

Sugar Lobby je stravstvena techno Djane iz Beograda. Njezin jedinstveni način mixanja je rezultat njezine prisutnosti na sceni više od 10 godina gdje je svjedočila i proživjela mnoge promjene na Beogradskoj i Europskoj underground sceni. Sugar se našla iza pulta puno puta na bezbroj partija i suorganiziranih evenata također. Sada se je odlučila posvetit glazbi profesionalno i da razvije svoj talenat iza pulta do kraja, kao i rad u studiju kako bi mogla prezentirati svoj jedinstveni stil u njezinim vlastitim trakama. Njezina izdanja mogu se pronaći na labelovima poput !Organism, Tauten, Lunar Limited za sada a još više izdanja dolazi u bližoj budućnosti. Sugar Lobby je svirala u svim važnijim klubovima u svojoj rodnoj zemlji, ali i u Europi gdje se je mogla čuti na festivalima i klubovima u: Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni, Bugarskoj, Poljskoj i Njemačkoj. Njezini setovi su mistični, energetični sa dosta perkusija inspirani zvukom koji dolazi sa izdavačkih kuća poput Alien Records, Arts, Token, Modularz or Ostgut Ton.

Nemanja Godjevac je došao u dodir sa elektronskom glazbom tokom svog boravka u Engleskoj kada je shvatio da je to njegova ljubav za cijeli život. Nakon studija i dužeg vremenskog perioda, iz Beograda vraća se u Šabac, svoj grad iz mladosti gdje je započeo oživljavanje tamošnje elektronske glazbene scene čiji proces traje i dan danas. Kao organizator i DJ, redovno održava partije u Akvarius - Stari grad* na obali rijeke Save, koji je sjedište službenih afterparty-a MTV Šabačkog ljetnog festivala. Njegovi setovi se baziraju na Technu. Nemanja je nastupao u mnogim domaćim i stranim klubovima kao što su: Auslage, Orange, Sass, Camera, Pratersauna u Beču, Austrija, Loft, Hula Hulabeach bar (Hvar, Hrvatska), Pink Champagne (Hvar, Hrvatska), Studio Essen, Butan Wupertall, Schrebergarten Keln, Bogen 2 Keln, Crystal Keln, Nemačka (nastupao sa Mathias Tanzmanom, Oliver Schoores, Tiefschwartz, i mnogim drugima), “Tulum sa Oliver Liebom” u Zagrebu i mnogim drugim lokacijama. Veoma blisko surađuje sa domaćim izvodjačima kao što su Luka Concrete i Bojan V. iz ConcreteDJz organizacije, SugarLobby (Tauten), poznatim zagrebačkim DJ i organizatorom "Tulum" partija NickMilly-em kao i sa mnogim drugima iz Srbije, i regionalne scene te Europe poput Jose Maria Ramona, glazbenog urednika Ibiza Global Radio stanice sa kojim je razvijao ideju CrossFM-a sa kojom je stekao brojne i značajne kontakte iz svijeta elektronske glazbe sa svih kontinenata.

Početak je u 22 sata! Ulaz je 30kn cijelu noć!

Vidimo se na danceflooru!

Zadnje vijesti

Za mlade poljoprivrednike i mala gospodarstva – novi rokovi za prijave

U Bukovlju ocijenjena najbolja mlada vina

Sapci jesenski prvaci 2. ŽNL – skupine A

FOTO GALERIJA

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu

Najmlađi građani dočekali Novu godinu uz Djeda Božićnjaka i vatromet