Taekwon-do klub "In-Nae" do 28 medalja u Donjoj Stubici

I.T.F. Taekwon-do klub "In-Nae" osvaja 28 medalja na Novogodišnjemu turniru TKD kluba Oroslavje u Donjoj Stubici!

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.12.2019
Taekwon-do klub "In-Nae" do 28 medalja u Donjoj Stubici
 U subotu 21.12. u Donjoj Stubici u organizaciji ITF taekwon-do kluba Oroslavje i gospodina Milana Jožineca  koji je ujedno i dopredsjednik udruge ITF Taekwon-do Saveza Hrvatske, održan je Novogodišnji turnir u ITF taekwon-dou.

ITF taekwon-do klub “In-Nae” zajedno sa još 11 klubova članica Saveza u reprezetativnoj organizaciji turnira i u konkurenciji 140  natjecatelja je nastupio sa svojih 15 natjecateljica i natjecatelja u obje discipline, izvođenju obveznog sastava formi i sparinga te osvojio sveukupno 28 medalja od čega 9 zlatnih, 8 srebrnih i 11 brončanih medalja! 

Tim rezultatom i činjenicom da je u sastavu kluba i najuspješnija natjecateljica u kategoriji djevojčica, klub je osvojio izvrsno 3. mjesto u ukupnom poretku klubova i u Slavonski Brod donio već drugi pehar. 

U kategoriji djevojčica do 9 godina Lana Jukić osvaja 1.mjesto u formama za žuti pojas te 3.mjesto u sparingu i naslov najuspješnije djevojčice na turniru. 

Tena Rajković osvaja 2.mjesto u formama te 3.mjesto u sparingu dok Nika Sliško osvaja 3.mjesto u formama te 1.mjesto u sparingu u svojoj kategoriji te 2.mjesto u težoj kategoriji.

Leona Anušić u formama za zeleni pojas osvaja 1.mjesto kao i starija sestra Mia Anušić, nositeljica crnog pojasa  I.DAN u kategoriji mlađih kadetkinja dok u sparingu obje osvajaju srebrne medalje.

Elmin Mujčin u formama za zeleni pojas osvaja 1.mjesto dok u sparingu gubi u finalu te osvaja srebro.  Mlađi kadeti Almin Mujčin, Gabriel Rubil i Stjepan Rajković osvajaju bronce u obaveznom sastavu formi kao i u sparingu u svojim težinskim kategorijama dok Josip Petrik osvaja dvije srebrne medalje.

Hana Pavelić u sparingu osvaja zlatnu medalju, Laura Janković srebrnu dok najmlađi član petogodišnji Fabijan Rajković osvaja broncu.

Juniorka Ema Held u formama za crveni pojas osvaja zlatnu medalju, a u sparingu osvaja broncu.  Senior Josip Jelinić osvaja 1.mjesto u formama za crni pojas I.DAN kao i u sparingu u svojoj kategoriji.

Jako lijepi završetak 2019. godine za ovaj mladi klub u kojoj je i počeo sa djelovanjem.

Osim organizacijske izvrsnosti koja je krasila ovaj turnir, sudačka organizacija je također odlično odradila svoj dio posla ,a tu je klub “In-Nae” također pridonio sa svoja dva suca gosp. Davorom Tomićem i gosp. Josipom Jelinićem.

Klub se zahvaljuje roditeljima na nesebičnoj potpori jer bez njih odlazak na turnir i ne bi bio moguć.

Klub su predvodili trener Vlatko Brezovac III DAN i pom. trenerica i tajnica kluba Sanja Anušić.

Zadnje vijesti

Sve ozbiljnije epidemiološko stanje u županiji, raste broj novooboljelih

Savjeti sudionicima u prometu uoči nadolazećeg vikenda

Brodsko-posavski policajci aktivni u sprječavanju nasilja

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika

Obnavlja se Mjesni dom J. J. Strossmayer

Obilježena 29. obljetnica osnutka 108. brigade ZNG

4. smotrom folklora i etno revijom počelo “Ljeto u Sibinju”