Taekwon-do klub „In-Nae“ osvojio 24 medalje u Vinkovcima

U subotu 9.11.2019. održano je natjecanje u I.T.F. taekwon-dou u Jarmini pokraj Vinkovaca. Turnir pod nazivom „Kup Sokolova“ okupio je oko 150 natjecatelja iz 4 države. Slavonsko-brodski I.T.F.

Autor: Brodportal | Datum objave: 12.11.2019
Taekwon-do klub „In-Nae“ osvojio 24 medalje u Vinkovcima


 Taekwon-do klub „In-Nae“ nastupio je sa svojih 16 članova u kategorijama obveznog sastava- forme(Tul) i sparing. Sveukupno su osvojili 24 odličja od čega čak 14 medalja zlatnog sjaja, 8 srebrnih medalja i 2 bronce.

Najbolje rezultate ostvarili su Andrea Brezovac, Leona Anušić i Stjepan Rajković. Andrea kao iskusna kadetkinja i nositeljica crnog pojasa I DAN nastupila je i u svojoj i u kategoriji Junorki do 55kg te sveukupno odnijela 4 zlatna odličja.

Mlađa kadetkinja Leona Anušić u formama za zeleni pojas osvaja 1.mjesto kao i u sparingu u kategoriji do 39kg te se kiti dvama zlatnim medaljama. Stjepan Rajković mlađi kadet nositelj višeg plavog pojasa ostvaruje odličan rezultat i u formama i u sparingu do 33kg te također osvaja dvije zlatne medalje. Mia Anušić, nositeljica crnog pojasa I DAN u formama osvaja srebro dok u sparingu starijih kadetkinja do 45kg osvaja zlato. Hana Pavelić u formama za žuti pojas starijih kadetkinja osvaja 1.mjesto dok u sparingu dolazi do finala te osvaja srebrnu medalju.  Laura Janković u formama za žuti pojas u velikoj konkurenciji uspjeva doći do finala i osvaja 2.mjesto dok u sparingu mlađih kadetkinja +45kg osvaja zlatnu medalju. Najmlađi član, petogodišnji Fabijan Rajković u formama za žuti pojas osvaja 2.mjesto dok u sparingu u kategoriji djece do 23kg  osvaja zlatnu medalju. Ema Held u formama za crveni pojas osvaja srebro dok u sparingu u kategoriji juniorki od 55-60kg osvaja zlatnu medalju. Nika Sliško, mlađa kadetkinja, nositeljica žutog pojasa u sparingu do 20kg osvaja zlatnu medalju. Karla Vujčić starija kadetkinja, u formama za žuti pojas osvaja srebrnu medalju. Lana Jukić mlađa kadetkinja u sparingu do 27kg osvaja srebrnu medalju. Almin Mujčin, nositelj višeg zelenog pojasa u sparingu kadeta do 35kg osvaja 2.mjesto. Tena Rajković, mlađa kadetkinja, žuti pojas, u sparingu do 30kg osvaja brončanu medalju. Josip Petrik nositelj zelenog pojasa u formama osvaja 3.mjesto. Za klub su još nastupili i Gabriel Rubil te Elmin Mujčin kojima je u velikoj konkurenciji izmakla medalja. 

Klub se zahvaljuje pomoći roditelja koji su olakšali odlazak na natjecanje. Klub su predvodili trener Vlatko Brezovac III DAN te Sanja Anušić. 

 

Zadnje vijesti

Bespilotne letjelice i za Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Slavonskog Broda

Košarkaši Rekord Tima poraženi u završnici utakmice

Dvojicu udario metalnim montiračem, vrijeđao i policajce

FOTO GALERIJA

Načelnik Općine Podcrkavlje Trtanj i zamjenik Tadijanović pridružili se HDZ-u

Hologramska priča Ivaninog svijeta bajki na Adventu iz davnina u Slavonskom Brodu

Paljenjem prve adventske svijeće svečano otvoren 12. Božićni sajam

Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo, ali njezino tijelo još nije pronađeno

Godina za pamćenje brodskih gimnastičara, ostvareni rezultati na ponos