SVJETSKI KUP: Bronca za Nikolinu i Mihaela

U subotu i nedjelju 08. i 09. prosinca održano je Finale Svjetskog kupa juniora i seniora u akrobatskom rock 'n' roll-u u Ljubljani (SLO).

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.12.2018
SVJETSKI KUP: Bronca za Nikolinu i Mihaela
 Predstavili su se plesači iz 16 zemalja, među njima su Hrvati imali predstavnike u svim kategorijama i ostvarili odlične rezultate. Na Svjetskom kupu u kategoriji CDS, predstavili su se i Brođani iz Športskog plesnog kluba Astra, Nikolina Koporčić i Mihael Bikčević i donjeli drugu svjetsku medalju u Astru osvojivši 3. mjesto i brončanu medalju.

Nikolina i Mihael su u 2018. godini ostvarili odlične rezultate i osvojili medalje na sva tri Kupa Republike Hrvatske, bronca na Svjetskom kupu je kruna njihove dosadašnje plesne karijere. Moramo istaknuti kako je Miahel početkom prosinca položio i pismeni dio ispita za suca akrobatskog rock 'n' roll-a Hrvatskog rock 'n' roll Saveza te će kroz nadolazeća kvalifikacijska natjecanja polagati i praktični dio ispita. 

Plesače Astre očekuju još brojni nastupi do kraja prosinca, tako će zaplesati na Božićnoj zvijezdi, Božićnom koncertu Grada Slavonskog Broda te na Adventu Božićne bajke na Korzu. Natjecatelje Astre očekuje još jedno natjecanje do kraja godine koje se održava u Slavonskom Brodu 16. prosinca u Sportskoj dvorani Vijuš.

22. prosinca održat će se već tradicionalna 5. Božićna priredba Športskog plesnog kluba Astra u dvorani Brod s početkom u 18:00 h na kojoj će zaplesati svi članovi Astre.

Zadnje vijesti

Junak s 2:0 pobijedio Marsoniju

Marsonia i Junak spremni za današnji susret

Stožer donio nove mjere: Od ponedjeljka bez maske ne možete u trgovinu, u posjet pacijentima...

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja