SVJETSKI KUP: Bronca za Nikolinu i Mihaela

U subotu i nedjelju 08. i 09. prosinca održano je Finale Svjetskog kupa juniora i seniora u akrobatskom rock 'n' roll-u u Ljubljani (SLO).

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.12.2018
SVJETSKI KUP: Bronca za Nikolinu i Mihaela


 Predstavili su se plesači iz 16 zemalja, među njima su Hrvati imali predstavnike u svim kategorijama i ostvarili odlične rezultate. Na Svjetskom kupu u kategoriji CDS, predstavili su se i Brođani iz Športskog plesnog kluba Astra, Nikolina Koporčić i Mihael Bikčević i donjeli drugu svjetsku medalju u Astru osvojivši 3. mjesto i brončanu medalju.

Nikolina i Mihael su u 2018. godini ostvarili odlične rezultate i osvojili medalje na sva tri Kupa Republike Hrvatske, bronca na Svjetskom kupu je kruna njihove dosadašnje plesne karijere. Moramo istaknuti kako je Miahel početkom prosinca položio i pismeni dio ispita za suca akrobatskog rock 'n' roll-a Hrvatskog rock 'n' roll Saveza te će kroz nadolazeća kvalifikacijska natjecanja polagati i praktični dio ispita. 

Plesače Astre očekuju još brojni nastupi do kraja prosinca, tako će zaplesati na Božićnoj zvijezdi, Božićnom koncertu Grada Slavonskog Broda te na Adventu Božićne bajke na Korzu. Natjecatelje Astre očekuje još jedno natjecanje do kraja godine koje se održava u Slavonskom Brodu 16. prosinca u Sportskoj dvorani Vijuš.

22. prosinca održat će se već tradicionalna 5. Božićna priredba Športskog plesnog kluba Astra u dvorani Brod s početkom u 18:00 h na kojoj će zaplesati svi članovi Astre.

Zadnje vijesti

Tri pobjede boksača Radničkog u 1. Hrvatskoj boksačkoj ligi

Malik Tintilinić, Domaći, Palunko, Potjeh i Stribor vlakom iz davnina stižu u Slavonski Brod

Rock Brod plovi 12 godina, kreacija i inspiracija mladosti i trajanja

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Ljeto je pred vratima, vaga pod krevetom – upište Spartan treninge!

FOTO GALERIJA

Svečano otkrivene brončane ploče s imenima Maria Mandžukića, Ivice Olića i Ivana Rakitića

Petnaest odličja za Brođane

Zagrebačka Uspinjača osvojila Kup Hrvatske u odličnom finalu

Harmonikaši iz Livna pobjednici 9. Međunarodnog festivala harmonike Bela pl. Panthy

Ponovno buknuo požar na pilani u Trnjanima