Svjetski dan glazbe, koncert Dina Merlina, CMC Slavonija Fest 3

Prošloga ljeta grad Slavonski Brod pokazao je i dokazao da može biti kvalitetan domaćin i organizator i osigurati svu potrebnu infrastrukturu za održavanje top događanja zabavnog karaktera koja mogu privući brojne fanove svih vrsta glazbe ali i turističkih događanja ne samo iz brodskoposavske županije nego i drugih krajeva Hrvatske i susjednih država.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 06.03.2018
Svjetski dan glazbe, koncert Dina Merlina, CMC Slavonija Fest 3


 Početak svega "toga" bit će u trećem tjednu lipnja, 21. do 23., u povodu obilježavanja 21.lipnja, Svjetskog dana glazbe, pod zajedničkim nazivnikom "Ususret ljetu", u organizaciji gradske Turističke zajednice, Grada Slavonskog Broda i Umjetničko-glazbene udruge. Lani su Brođani bili oduševljeni prikazanim na osam otvorenih pozornica u središtu grada, na Korzu, ispred dvorane I.B.Mažuranić, u Tvrđavi, u Muzeju tambure... Bilo je glazbe za sve uzraste i za sve ukuse, pa se s razlogom očekuje što će i kako biti ove godine.

-Ove godine to planiramo organizirati kroz dva dana, ove godine imamo i novost a to je da će 23.lipnja, u subotu, u gradu Slavonskom Brodu gostovati i svoj koncert održati popularni Dino Merlin-kaže predsjednik TZ Slavonskog Broda Mirko Duspara.

Josip Alar uime Umjetničko-glazbene udruge rekao je da će ove godine biti programski slično kao i lani, na osam zasebnih pozornica, planiraju rock pozornicu, tamburašku, elektro stage, Muzej tambure, kiparsku, umjetničku, radionicu, nastupe zborova, akustični stage.

-Nadamo se organizaciji i jednog događanja u suradnji sa KKD-om. Nama je lani bilo odlično, oduševljeni su brojni posjetitelji, komentari su redom pozitivni, to nam je podstrek za ovu godinu-rekao je za Brodportal Josip Alar.  

CMC Slavonija Fest bit će ovoga kolovoza organiziran po treću godinu zaredom. -U protekle dvije godine pokazali smo da to ima "prolaz" kod publike grada Slavonskog Broda, bliže i dalje okolice, nadam se stoga da će ovaj, treći CMC Slavonija Fest biti onaj pravi-kazao je predsjednik brodske gradske TZ Mirko Duspara. Dodaje ća se u sklopu programa obilježavanja Svjetskog dana glazbe u prostorima Tvrđave, kao i lani, biti održan festival kraft piva i pivara, od ove godine to će biti prošireno svojevrsnim festivalom vina.

Zadnje vijesti

U PK Marsoniji rade s djecom s poteškoćama u razvoju

Filmski velikani u novom ciklusu Palube 7

Jutra na, zimskih, 7 stupnjeva, moguć i snijeg, a sve u rujnu(!)

NAJČITANIJE DANAS

Besplatne projekcije

Filmski velikani u novom ciklusu Palube 7

FOTO GALERIJA

Sedam medalja atletičara Marsonije proteklog vikenda

Otvoren 8. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi

U glasovitim stupničkim vinogradima zaorila slavonska pjesma, počela je berba grožđa!

U tijeku završni radovi na novom prostoru za kajak-kanu klubove

Nova pedagoška godina u obnovljenoj "Trnoružici"