Svjetski dan glazbe, koncert Dina Merlina, CMC Slavonija Fest 3

Prošloga ljeta grad Slavonski Brod pokazao je i dokazao da može biti kvalitetan domaćin i organizator i osigurati svu potrebnu infrastrukturu za održavanje top događanja zabavnog karaktera koja mogu privući brojne fanove svih vrsta glazbe ali i turističkih događanja ne samo iz brodskoposavske županije nego i drugih krajeva Hrvatske i susjednih država.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 06.03.2018
Svjetski dan glazbe, koncert Dina Merlina, CMC Slavonija Fest 3


 Početak svega "toga" bit će u trećem tjednu lipnja, 21. do 23., u povodu obilježavanja 21.lipnja, Svjetskog dana glazbe, pod zajedničkim nazivnikom "Ususret ljetu", u organizaciji gradske Turističke zajednice, Grada Slavonskog Broda i Umjetničko-glazbene udruge. Lani su Brođani bili oduševljeni prikazanim na osam otvorenih pozornica u središtu grada, na Korzu, ispred dvorane I.B.Mažuranić, u Tvrđavi, u Muzeju tambure... Bilo je glazbe za sve uzraste i za sve ukuse, pa se s razlogom očekuje što će i kako biti ove godine.

-Ove godine to planiramo organizirati kroz dva dana, ove godine imamo i novost a to je da će 23.lipnja, u subotu, u gradu Slavonskom Brodu gostovati i svoj koncert održati popularni Dino Merlin-kaže predsjednik TZ Slavonskog Broda Mirko Duspara.

Josip Alar uime Umjetničko-glazbene udruge rekao je da će ove godine biti programski slično kao i lani, na osam zasebnih pozornica, planiraju rock pozornicu, tamburašku, elektro stage, Muzej tambure, kiparsku, umjetničku, radionicu, nastupe zborova, akustični stage.

-Nadamo se organizaciji i jednog događanja u suradnji sa KKD-om. Nama je lani bilo odlično, oduševljeni su brojni posjetitelji, komentari su redom pozitivni, to nam je podstrek za ovu godinu-rekao je za Brodportal Josip Alar.  

CMC Slavonija Fest bit će ovoga kolovoza organiziran po treću godinu zaredom. -U protekle dvije godine pokazali smo da to ima "prolaz" kod publike grada Slavonskog Broda, bliže i dalje okolice, nadam se stoga da će ovaj, treći CMC Slavonija Fest biti onaj pravi-kazao je predsjednik brodske gradske TZ Mirko Duspara. Dodaje ća se u sklopu programa obilježavanja Svjetskog dana glazbe u prostorima Tvrđave, kao i lani, biti održan festival kraft piva i pivara, od ove godine to će biti prošireno svojevrsnim festivalom vina.

Zadnje vijesti

VIDEO Rijeka Sava ozbiljno ugrožava mještane Pivara

Brođanke na korak do plasmana na poluzavršnicu PH

Zbog visokog vodostaja zatvorena cesta uz Savu

SPORT

Važna pobjeda mlađih kadetkinja

Brođanke na korak do plasmana na poluzavršnicu PH

NAJČITANIJE DANAS

'Koju posluku porati?'

U suterenu Milovićke osvanuli maršal Tito i Jovanka

FOTO GALERIJA

Započelo ukrašavanje grada za blagdan Uskrsa

Astra uspješna na Kupu Hrvatske

Krešo Blažević ponovno okupio brodsku rock scenu

Bošnjaković: Stanje u vezi vodostaja Save je redovno, ali u svakom trenutku moramo biti spremni

Na snazi je pripremno stanje, ali ni redovne mjere nisu daleko