Svijet bajki Ivane Brlić Mažuranić u novom ruhu

Svijet bajki Ivane Brlić Mažuranić dobiva novo ruho! Tradicionalna slavonskobrodska manifestacija ove će se godine održati po 48. put i imat će najbogatiji i najzabavniji program do sada zahvaljujući suradnji sa svjetski poznatom umjetnicom Helenom Bulaja Madunić!

Autor: Brodportal | Datum objave: 07.04.2019
Svijet bajki Ivane Brlić Mažuranić u novom ruhu


  Svečano otvorenje je danas, 7. travnja s početkom u 13:00 sati u prostorima Tvrđave Brod.

Ne propustite sudjelovati u ovom pitoresknom događaju kada će gradom šetati likovi iz djela najpoznatije hrvatske spisateljice bajki, pričat će se neke od najljepših bajki, a neće nedostajati ni ukusnih zalogaja budući da, na dobro poznatoj lokaciji brodske Tvrđave, sve posjetitelje očekuje Piknik iz davnina. Uz tradicionalne delicije slavonskog kraja, djeca i starije generacije moći će uživati u  brojnim radionicama i pričaonicamate koncertu mladog zagrebačkog etno benda Balkalar koji u Slavonski Brod stiže 'Vlakom iz davnina' iz Zagreba. S njima dolaze i Malik Tintilinić, Domaći, Palunko, Potjeh, Stribor i ostala ekipa kako bi upotpunili proslavu 145. rođendana omiljeneIvane Brlić Mažuranić.

Cjelokupni se program održava pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda te u suradnji s Laboratorijem Zabave i HŽ Putničkim prijevozom.

 

Zadnje vijesti

Raspored misa na svetkovinu Uskrsa

Ivan, Josip i Kasijan na ''Virovitičkoj klavirijadi''

Brodske košarkašice odigrale prijateljske utakmice s gošćama iz Kine

FOTO GALERIJA

Misa posvete ulja u požeškoj katedrali

Za Robija se ujedinila rukometna Slavonija i Baranja

Posljednji tjedan foto natječaja "Volim svoju županiju"

Dan Brodsko posavske županije proslavljen uz dodjelu županijskih priznanja i nagrada

Započelo ukrašavanje grada povodom blagdana Uskrsa