Svečani doček na brodskom Korzu za Vanesu Tot

Kanuistica Vanesa Tot sinoć se vratila u Slavonski Brod nakon plasmana na Olimpijske igre i osvojenog zlata na Svjetskom kupu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 25.05.2021
Svečani doček na brodskom Korzu za Vanesu Tot


 Na brodskom Korzu za nju je upriličen svečani doček, a ovom prilikom zahvalila se svima koji ju podržavaju već godinama i svima koji su je sinoć velikim pljeskom dočekali.

Trener Igor Krajina kazao je da su se potajno nadali ovako sjajnom rezultatu, no teško je bilo predvidjeti ishod prije natjecanja jer se Vanesa ovdje nema s kime natjecati. 

U njihov je uspjeh ugrađeno šest godina zajedničkog, vrijednog rada, a uspjeh je time veći što su sa rijeke Save uspjeli otići na Olimpijske igre, što je vani nečuveno, dodao je trener. 

A Vanesa nam je ovom prilikom ispričala kakva je bila njena prva reakcija kad je shvatila da je ispunila svoj veliki san.

"Samo sam stala, jednostavno su mi se noge odsjekle, nisam mogla iz čamca izaći nego sam sjela na splav i pustila ih da odnesu čamac jer su me iz ICF-a tražili da odmah dam izjavu, nakon toga sam otrčala treneru, bili smo presretni, nije se moglo vidjeti, ali plakala sam naravno", rekla je Vanesa.

Zadnje vijesti

Hrvatskoj nedostaje i pedijatara

Minimalni poraz s 3:2 odbojkaša Marsonije od Siska

Prvi potvrđeni slučaj koronavirusa U Wuhanu

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja