Svbija do Tokija…

Em su mu namješatli da je Hrvat i to onaj najgori iz srca Hercegovine, em da je smrtno bolestan, a sada su mu još pokušali namjestiti da je '91. bio u ratu. Sva sreća pa je antisrpski Haaški sud kojega je sam Vojo tako prozvao, shvatio da se Vojo zapravo '91. zajebavao. Pa nije on zaista mislio da je Srbija Vevika i da treba biti vevika. Nije on toliki radikal, koliko je lud. A nije bogami ni toliko pametan da ne bi bio lud.

Autor: Ivana Šimac | Datum objave: 31.03.2016


 Problem nije što je Haaški sud donio tako suludu odluku, problem je što su takve presude mamac za luđake poput Voje. I ne, nisam ogorčena jer je naš Ante oslobođen, pa smo se sada oslobađanjem Šešelja spustili opet na level niže, nego sam tužna što nitko od tih sudaca (izuzev Flavije Latanci koja je valjda uzela si par minuta kako bi izguglala tko je u biti Vojislav Šešelj), očito nije vidio nedavu fotografiju Voje ispred komadina budućih šnicli, a ispod koje je Vojo u svom stilu napisao „U klanju sam najbolji“. Jesi Vojo, jesi. Uvek si i bio.

Nema dokaza?! Odite na grobove. Nema svjedoka? Niste ih ni pitali. Možda je taj veliki četnički um, kako ga od milja zovu istomišljenici, zaista imao političke, a ne zločinačke ideje, ali zašto bi vojnik ubijao bez zapovijedi vojskovođe? Ne bi. Isto kao što prodavačica u Konzumu ne bi prodavala GMO hranu da se nju pita, ali ju se ne pita. Radiš prema zapovijedi. Isti taj vojskovođa bi radije ladio muda, nego išao u rat. Radije bi čekao da mu istekne beneficirani radni staž i dočekao mirovinu bez rata, jer rat  je grd posao koji ti lako odnese muda koja si donedavno ladio.

Samo Šešelj nije bio takav vojskovođa. On je bio Vevik kao i Svbija. Vevik kao Aleksandav Veviki. On se rodio kako bi raspačao granice i podijelio zemlje po svome. Veviki Vojo je toliko vevik da je Haaškom sudu odgovarao u manirima svoga odgoja i samoodgoja. Carla je bila kurva, a u više navrata je priželjkivao da mu strani suci opće sa spolovilom. To im je direktno govorio, pa si sve mislim možda je koji i pristao, a možda je i spolovilo na kraju presudilo u njegovu korist (mnogo je moćno Vojino spolovilo). 

Srpski Pavelić se izvukao. Svijet je poludio, a još samo čekam da vidim i svinje kako lete. 

Uvijek mi je bilo sumnjivo kako nas lažno žele izmiriti. Kako se već dulje vrijeme prodaju lažni sveeuropski morali koji nas potiču na zaključak kako je sve naše i sve zajedničko. Koliko god sam liberal i ljudoljubac, moje sumnje to više nisu. Sasvim sam sigurna da nam opet iza leđa kure frku. Nije nikada do nas ni bilo. Bilo je do slobodoumnih ciljeva nekolicine pojedinaca koji su nas poveli u rat radi vlastitih interesa. Sluteći prema aljkavoj politici, neobrazovanim i manipulativnim ljudima koji se bave politikom na našim prostorima, a ni auto sami sparkirati ne znaju, čini mi se kako bi jedino rat mogao uništiti bagru do temelja i dozvoliti nekim novim nadobudnim klincima modernoga doba da ponovno naprave privatizaciju, monetizaciju i druge pizdarizacije koje se događaju iza kulisa dok mi zbrajamo broj mrtvih po našim poljima, livadama, obalama...

Znam da Vojo uživa kada su Hrvati snuždeni. Znam da se danas smije jače nego ikada prije. Ali svi koji ste se našli iznerviranima, pa čak i tužnima, nemojte si to raditi...Vojo ionako ima mjesto u zadnjem krugu Pakla.

Zadnje vijesti

U Brodu za 10 godina, deset gradonačelnika

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

Župan Marušič na 2. Danima regionalnog razvoja i fondova Europske unije

SPORT

Najava 12. kola Treće HNL -istok

Omladinac iz Gornje Vrbe gostuje u Pleternici

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška