Svakome po zasluzi - treninzi vam pomažu u ostvarivanju ciljeva

Spartanci brzo napreduju tako da mjesta u grupama za početnike trenutno ima.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.02.2019
Svakome po zasluzi - treninzi vam pomažu u ostvarivanju ciljeva


 Jedna od prvih stvari koja ljudima padne na pamet kada nakon zime napokon zasja sunce je ‘Isuse, kako ću se skinuti na ljeto?!’. Dobro, pretjerujemo. Prva stvar kojima ljudima padne na pamet je ‘Jej, kava na Korzu!’ Sa sunčanicama na nosu!’. A onda slijedi navedeni uzvik zgražanja i samoprijezira. Jer prošli su blagdani, malo se odjeća ‘skupila u pranju’, ali nedostatke je lako prikriti po zimi. Dvanaest slojeva odjeće i pernata jakna mogu sakriti trudnicu, a gdje neće par kila viška, ali sve to pada u vodu čim zagrije.

Čak i ako niste jedni od onih koji su u očajničkoj agoniji zvanoj mršavljenje, čovjeku je vrlo lako primijetiti kako s godinama ustajanje iz kreveta, kao i ostale jednostavne radnje postaju sve zahtjevnije. Stara narodna ‘u zdravom tijelu, zdrav duh’ nije nastala sama od sebe tako da briga o svom tijelu ne ulazi samo u kategoriju pripremem tijela za plažu. Svi benefiti zdravog aktivnog života s godinama se samo povećavaju i kvaliteta života rapidno napreduje. 

Ovi treninzi objedinjuju sve što vam je potrebno i zato su gotovo garancija za uspjeh. Raznolike grupe prilagođene su samim polaznicima - i po stanju u kojem su na početku, i po cilju koji žele dostići. Uz redovne savjete koje dobivate na treninzima, profesionalno vodstvo vas provodi i kroz plan prehrane koji pomaže u promjeni životnog stila. Svima je ponuđeno pet programa u preko 40 različitih termina kako biste uvijek mogli pronaći mjesta u svom rasporedu. Radi se o Yoga/Pilates, StartOut, Bodyweight, Spartan, te u konačnici, Spartan Lift programu. Spartanci brzo napreduju tako da mjesta u grupama za početnike trenutno ima. 

Tomislav i njegova ekipa bit će sretni odgovoriti na sva vaša dodatna pitanja. Nije bitno dolazite li zbog rada na savršenom tijelu za plažu ili na podizanju kvalitete života, svi ste dobrodošli!

UPIŠI se i TI na Spartan:

Prijavi se putem Facebooka https://www.facebook.com/spartantomislavsiser/ 

E-maila: UdrugaKolos.sb@gmail.com

Ili nazovi na: 095/859-9359

Zadnje vijesti

Nogometaši Marsonije sutra u derbiju kola dočekuju Belišće

12 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Biciklista teško ozlijeđen na kružnom toku kod Male crkve

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“