Svakome po zasluzi - treninzi vam pomažu u ostvarivanju ciljeva

Spartanci brzo napreduju tako da mjesta u grupama za početnike trenutno ima.

Autor: Brodportal | Datum objave: 21.02.2019
Svakome po zasluzi - treninzi vam pomažu u ostvarivanju ciljeva
 Jedna od prvih stvari koja ljudima padne na pamet kada nakon zime napokon zasja sunce je ‘Isuse, kako ću se skinuti na ljeto?!’. Dobro, pretjerujemo. Prva stvar kojima ljudima padne na pamet je ‘Jej, kava na Korzu!’ Sa sunčanicama na nosu!’. A onda slijedi navedeni uzvik zgražanja i samoprijezira. Jer prošli su blagdani, malo se odjeća ‘skupila u pranju’, ali nedostatke je lako prikriti po zimi. Dvanaest slojeva odjeće i pernata jakna mogu sakriti trudnicu, a gdje neće par kila viška, ali sve to pada u vodu čim zagrije.

Čak i ako niste jedni od onih koji su u očajničkoj agoniji zvanoj mršavljenje, čovjeku je vrlo lako primijetiti kako s godinama ustajanje iz kreveta, kao i ostale jednostavne radnje postaju sve zahtjevnije. Stara narodna ‘u zdravom tijelu, zdrav duh’ nije nastala sama od sebe tako da briga o svom tijelu ne ulazi samo u kategoriju pripremem tijela za plažu. Svi benefiti zdravog aktivnog života s godinama se samo povećavaju i kvaliteta života rapidno napreduje. 

Ovi treninzi objedinjuju sve što vam je potrebno i zato su gotovo garancija za uspjeh. Raznolike grupe prilagođene su samim polaznicima - i po stanju u kojem su na početku, i po cilju koji žele dostići. Uz redovne savjete koje dobivate na treninzima, profesionalno vodstvo vas provodi i kroz plan prehrane koji pomaže u promjeni životnog stila. Svima je ponuđeno pet programa u preko 40 različitih termina kako biste uvijek mogli pronaći mjesta u svom rasporedu. Radi se o Yoga/Pilates, StartOut, Bodyweight, Spartan, te u konačnici, Spartan Lift programu. Spartanci brzo napreduju tako da mjesta u grupama za početnike trenutno ima. 

Tomislav i njegova ekipa bit će sretni odgovoriti na sva vaša dodatna pitanja. Nije bitno dolazite li zbog rada na savršenom tijelu za plažu ili na podizanju kvalitete života, svi ste dobrodošli!

UPIŠI se i TI na Spartan:

Prijavi se putem Facebooka https://www.facebook.com/spartantomislavsiser/ 

E-maila: UdrugaKolos.sb@gmail.com

Ili nazovi na: 095/859-9359

Zadnje vijesti

Objavljeni termini za boravak djece u gradskom odmaralištu u Starom Gradu na Hvaru

Košarkaši Slavonskog Broda 1946 vratili se treninzima

Nastavlja se obnova zaštićenih spomenika kulture no u smanjenom iznosu

VIJESTI

Priopćenje za javnost

Objavljeni termini za boravak djece u gradskom odmaralištu u Starom Gradu na Hvaru

FOTO GALERIJA

Veliki sportski dan u Slavonskom Brodu održao se u nedjelju na ŠRC Klasije

Uz Dan državnosti položeni vijenci na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu

Ostvarena do sada najveća projektna suradnja u hrvatskom turizmu

Potpisan ugovor o izgradnji i rekonstrukciji novog Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu

Predstavljena fotomonografija o 810 godina Zlatne doline