Sutra Brod 035 ugošćuje Split

Nakon jednotjedne stanke u prvenstvu zvog utakmica Hrvatske futsal reprezentacije sutra se nastavlja natjecanja u Prvoj Hrvatskoj malonogometnoj ligi. U utakmici 14. kolu malonogometaši Brod 035 na svom će parketu ugostiti bivšeg prvaka i u posljednjih nekoliko sezona ponajbolju momčad u Hrvatskoj – Split.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 07.02.2019
Sutra Brod 035 ugošćuje Split


 Za malonogometaše Broda 035 koji se bore za ostanak u Prvoj ligi iz koje će na kraju sezone ispasti 3 posljednja kluba svaka naredna utakmica je važna. Pogotovo one domaće u kojima će se tražiti bodovi kako bi se pobjeglo s trenutnog 10. mjesta koje vodi u niži rang najecanja. Posljednja domaća utakmica protiv Futsal Dinama u kojoj su Brođani minimalno poraženi s 3:2 pokazala je da ekipa trenera Ćorluke ima igru, ali da nema bodova. Slično je bilo na nekoliko gostovanja u ovoj sezoni s kojih se nisu vratili s pobjedom.

Na spomenutoj utakmici protiv Futsal Dinama gostujući navijači stvorili su odličnu atmosferu i pravi ambijent. Nešto slično ne očekuje se sutra budući da Splićani nemaju svoje navijača na gostovanjima, dok je ta utakmica vrlo važna za Brod 035.

Na ljestvici se Split nalazi na 8. mjestu te imaju velikih 8 bodova ispred Broda 035 koji je 2. mjesta niže. Ekipi trenera Ćorluke do spasonosnog 9. mjesta kojeg drži Alumnus nedostaju 2 boda i to će biti glavni cilj u nastavku sezone. Stoga bi svaki bod do kraja prvenstva mogao biti presudan.

Osim što se Split pojačao nove igrače angažirao je i Brod 035. Naime, pravo nastupa sutra imaju Brođani Josip Mijić i Dalibor Jukić te Požežani Matej Peharda i Mato Marčetić. S njima će trener Ivica Ćorluka pokušati izboriti ostanak u ligi. 

Zbog kartona sutra za Brod 035 protiv Splićani neće igrati Igor Mirković, ali će zato u momčadi biti druga 2 igrača iz Banja Luke, Emilko Janković i Aleksandar Munjiza. S druge strane Splićani su u svoje redove vratili Darija Marinovića kojeg mnogi smatraju za najboljeg futsal igrača u Hrvatskoj. Međutim, on je ozlijedio koljeno te ga sutra neće biti u sastavu protiv Broda 035 u utakmici koja se igra od 20 sati u Sportskoj dvorani Brod. 

Zadnje vijesti

Ponavljačica prometnih prekršaja isključena iz prometa

Taksijem došao od Pule do Broda pa pobjegao ne plativši račun

Održana 1. „Zlatna bućka“ u sportskom ribolovu

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Među Bijelo–crne vratili se Bundavica i Mirković, novo ime Jašarević

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu